• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    PREKOTKA: ty platis jenom za telefon 2000 czk? To je nejak strasne moc.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    PREKOTKA: jak já ti rozumím!
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Minulej mesic mi chybela asi dvojka. A ted koukam, ze mam ucet za telefon 5,-Kč. Jak se mi minulej mesic podarilo dvakrat zaplatito telefon (necely dva litry) to teda fakt nechapu, ale ucet za duben me fakt tesi.
    XYZ11
    XYZ11 --- ---
    KOUDY: A v ty Netflix verzi ho bude hrát Denzel Washington..
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Těší mne, že po roce a půl tvrdý práce je dcera bez řečovejch vad. A taky, že cvičení a návštěvy logopedie převzal sám od sebe na poslední tři měsíce manžel, když viděl, jak mi docházejí síly.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    EZOUN: Paní bude tak 25 ne? Tihle leninové vypadají vždycky hrozně nemocný...
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    EZOUN: takže shortuje
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Jak je na tom tvoje portfolio posledni dobou?
    Skvele!

PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KOUDY:zrovna v tomhle s tím plně souzním
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tyve fakt miluju tuhle simulaci :D..Uz se tesim az o tom Netflix natoci za pet let film. Nejdriv sleepy Joe, kterej nevedel co je za den a vladli za nej jini..ted zas bude vladnout ctyri roky tenhle oranzovej nymand..Oba stari dedci. Jednomu lidi rikali co ma cist z karticek a vsichni se mu smali. Druhej zas kazdejch deset minut rika neco jinyho a taky se mu vsichni smejou. Kandidatura na prezidenta by fakt mela mit nejakej horni vekovej limit..treba 60 let..

---------------------------------
    Americký prezident podepsal výnos, kterým zrušil omezení tlaku vody tekoucí ze sprchových hlavic, což podle Bílého domu „učiní sprchy v Americe opět skvělé“. Trump si dlouhodobě stěžuje na nedostatečný proud vody v amerických koupelnách, z čehož viní federální předpisy o šetření vodou.

„Pokud jde o mě, rád si dávám hezkou sprchu, abych pečoval o své krásné vlasy. Musím stát pod sprchou 15 minut, aby se namočily. Teče to: kap, kap, kap. Je to absurdní,“ řekl Trump novinářům, když včera podepisoval nařízení v Oválné pracovně

EZOUN
    EZOUN --- ---
    FIDA
    FIDA --- ---
    Vnitřek mi je v podstatě fuk, potěšilo samo o sobě;)

DRAGON
    DRAGON --- ---
    včera:)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    takovyto kdyz se pul hodiny rozhodujete ktere ze dvou oblibenych jidel si objednate, rozhodnete se pro jedno... a kuryr vam priveze druhe :D
    osud je nemenny! volba je iluze! dobre, budu zrat znojemskou!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ALESH: hned sem si vzpomnel na Rowan Atkinsona :))
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Pampelišky, lociky, vlaštovičníky a další guerilla plevely, který se rvou ven dlažbou a dokazují tak, že i křehký věci jsou brutálně silný.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    nevim jestli opravdu pobavilo, ale kazdopadne zaujalo: v Bielu vnikli lupici vzduchotechnikou do skladu obchodnika s vinem, a odcizili raritni lahve Bordeaux v hodnote 500k CHF. Velka vinna loupez, takrikajic.

Nicmene, letme hledani v Google ukazalo, ze uz roku 2010 bylo v Bielu ukradeno vino - tehdy asi tisic lahvi v hodnote 100k CHF.

hhttps://www.20min.ch/story/biel-lueftungsschacht-coup-weine-im-wert-von-500-000-fr-weg-103321223

https://www.swissinfo.ch/ger/diebe-raeumen-weinlager-in-biel-aus-edle-tropfen-erbeutet/28833248
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ALESH: nádherná❤️
    ALESH
    ALESH --- ---
    Zmije cerna o vikendu na Sumave. Asi byla jeste zatuhla ze se nechala fotit tak z blizka.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    KAKIHARA: chapu. mas min. ale jinak dik za nevyzadanou radu! .)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    BOBESH: kdybys zhasnul to mini světýlko, tak máš na elektrice rovnejch deset!:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam