• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    MULTICAT: já jsem tě párkrát viděl, a potvrzuji, že R_N ikdyž tě ještě naživo neviděla, tak se neplete ;-)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    RANDOM_NIGHT: vždyť jsi mě nikdy neviděla! :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Koze opět za jedna .)

Unsupported browser
    https://open.spotify.com/album/6Jq7lj2FjFmUuTjQllSTL0
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MULTICAT: A měli pravdu!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    ...potěšilo, že mi dnes 5 lidí, řeklo, že vypadám hezky.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ukrajinci přišli s novým, revolučním způsobem použití FPV dronů - přestali v některejch situacích útočit na russáky napřímo, ale používaj samotný drony jako návnadu. S dronem, často pomalovaným pro orky lákavými barvami, někdy i svítícím, přistanou poblíž orčího úkrytu a počkají, až přitáhne pozornost. Ork vyleze z díry, vidí dron, co nic nedělá a v ten okamžik se aktivuje pud nutící orka ukrást všechno, co není přišroubovaný. Přijde k dronu, šťouchne do něj pro jistotu klackem, dron nic, jeví se bezpečně. Ork odnáší ukázat svůj úlovek do úkrytu zbytku hordy. Teprve v ten okamžik operátor odpálí na dálku nálož.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Minulej mesic mi chybela asi dvojka. A ted koukam, ze mam ucet za telefon 5,-Kč. Jak se mi minulej mesic podarilo dvakrat zaplatito telefon (necely dva litry) to teda fakt nechapu, ale ucet za duben me fakt tesi.
    XYZ11
    XYZ11 --- ---
    KOUDY: A v ty Netflix verzi ho bude hrát Denzel Washington..
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Těší mne, že po roce a půl tvrdý práce je dcera bez řečovejch vad. A taky, že cvičení a návštěvy logopedie převzal sám od sebe na poslední tři měsíce manžel, když viděl, jak mi docházejí síly.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    EZOUN: Paní bude tak 25 ne? Tihle leninové vypadají vždycky hrozně nemocný...
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    EZOUN: takže shortuje
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Jak je na tom tvoje portfolio posledni dobou?
    Skvele!

PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KOUDY:zrovna v tomhle s tím plně souzním
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tyve fakt miluju tuhle simulaci :D..Uz se tesim az o tom Netflix natoci za pet let film. Nejdriv sleepy Joe, kterej nevedel co je za den a vladli za nej jini..ted zas bude vladnout ctyri roky tenhle oranzovej nymand..Oba stari dedci. Jednomu lidi rikali co ma cist z karticek a vsichni se mu smali. Druhej zas kazdejch deset minut rika neco jinyho a taky se mu vsichni smejou. Kandidatura na prezidenta by fakt mela mit nejakej horni vekovej limit..treba 60 let..

---------------------------------
    Americký prezident podepsal výnos, kterým zrušil omezení tlaku vody tekoucí ze sprchových hlavic, což podle Bílého domu „učiní sprchy v Americe opět skvělé“. Trump si dlouhodobě stěžuje na nedostatečný proud vody v amerických koupelnách, z čehož viní federální předpisy o šetření vodou.

„Pokud jde o mě, rád si dávám hezkou sprchu, abych pečoval o své krásné vlasy. Musím stát pod sprchou 15 minut, aby se namočily. Teče to: kap, kap, kap. Je to absurdní,“ řekl Trump novinářům, když včera podepisoval nařízení v Oválné pracovně

EZOUN
    EZOUN --- ---
    FIDA
    FIDA --- ---
    Vnitřek mi je v podstatě fuk, potěšilo samo o sobě;)

DRAGON
    DRAGON --- ---
    včera:)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    takovyto kdyz se pul hodiny rozhodujete ktere ze dvou oblibenych jidel si objednate, rozhodnete se pro jedno... a kuryr vam priveze druhe :D
    osud je nemenny! volba je iluze! dobre, budu zrat znojemskou!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ALESH: hned sem si vzpomnel na Rowan Atkinsona :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam