• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SPIKE411: to by nejdriv museli byt zamestnanci neasi:)) jako nejaky slevy pro 3. osoby mame, ale v absolutnich cislech je to furt tragedie, ja si myslim, ze v tomhle miste a dobe by to mela byt v domacim rozpoctu v podstate zanedbatelna polozka, je to defakto kazdodenni nejen pracovni nutnost, v zasade zakladni potreba pro to nejak ve spolecnosti fungovat, coz teda ty cesky ceny v pomeru ke kupni sile moc nereflektujou..:/
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    HAR4NT: No vidíš vlastně, tak to bys jim mohl pořídit nějaký výhodný zaměstnanecký tarif. :))
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    LUSINDA: Jo to je taky pravda, retenční oddělení brzy zavolá.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SPIKE411: neee:) a ve finale je naky volani a sms irelevantni, chtej hlavne data zejo. Ja kolem tech 60 giga za mesic na 5G natocim a videa v tom moc neni. A v CR mas nabidky typu 5 giga zaklad a giga navic vyssi desitky korun a podobny nesmysly, operatori maj u nas uplne zcestny ceniky, bohuzel uz tak desatym rokem v telcu pracuju a nenese to spatne, takze je to i ma vina;))

Na to emtecko mrknu, dik, bohuzel ruzny ty detsky zamky na dalku jsou nutnost, casovy omezovani netu je nekdy i jedina paka, jak je donutit k tem nejjednodussim domacim pracem (stavba voru, zentour, hlubinna tezba atd:)))
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    HAR4NT: v setricim auditku někdo radil vygenerovat OKU kód. Zkoušela jsem to u tatova čísla a okamžitě volali, že proč chce přejít a tarif mu zlevnili.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Ani jejich maximální tarif nejde přes 700 měsíčně.

Volání a SMS zdarma v rámci sítě jsou ale i v tom za 39 Kč (bez dat).

Asi ale nemají žádné velké možnosti nastavení omezení pro dětské SIM.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    HAR4NT: Já donedávna neměla ani data v mobilu (nedávno mi je vnutili, prakticky zadarmo) a tarif na volání jsem si udržovala jen kvůli babičce. Takže mně se většina tarifů zdá být fakt přestřelená.
    Radši nechám stranou citlivé téma, jestli se na těch nákladech podílí i druhý rodič :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    HAR4NT: To jsou 2 tisíce za jedno číslo?

Kdyžtak u https://www.emtecko.cz/ se dají celkem poskládat tarify na míru, i když na nějaké privátní nabídky to asi mít nebude (a samozřejmě se zahraničními nabídkami se to pořád nedá srovnávat).
    Volání a SMS ve stejné síti zadarmo, tak se vyplatí převést celou rodinu. A tisíce a tisíce minut do jiných sítí v ceně tarifu.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NELLAS: je no:/ asi se ji v tom postouram a treba pude srazit par stovek, ale jinak jsou tu ceny uplne debilni, jednu dobu jsem i premejslel, ze si poridim fr SIM na neomezeny data a budu furt v roamingu, vychazelo to iirc kolem 300/mes cenikova cena
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HAR4NT: Ale i tak je to dost šílená částka, no :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    DROOPI: je v tom nekolik dalsich rodinnych strazniku eeee teda prislusniku..
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DROOPI: Možná platí za sebe a čtyři děti?
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    John Wick, but as a Seagal Movie
    https://www.youtube.com/watch?v=MJO6ya4ezIA
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    PAN_SPRCHA: Make sprcha great again!
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    PREKOTKA: ty platis jenom za telefon 2000 czk? To je nejak strasne moc.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Kdyz me dneska rano v 7 prisel vzbudit pes, ze chce jit ven, netusila jsem, ze hned jako prvni vec takhle v nedeli rano udelame dobrej skutek, a odnesem na policajty na zemi v parku nalezenej pas.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Antiques Roadshow - Chekhov's Gun
    https://www.youtube.com/watch?v=PQOvv_b9TpY
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    PREKOTKA: tak uz jsem na tech kamerach videl vselijakou zvirenu, ale klokany zatim ne :)
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    MARKYSHA: připojuju se ke gratulaci ADELHEIDA a přiznávám, že dosud mi mozek nevymazal sykavkovou logopedickou říkanku, ač syn je dávno dospělý. Byla jedna cesta, jedna cesta ze sta,... Tak hurá za všechny cesty s cílovou prémií!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam