• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    PREKOTKA: nacismu a holocaustu se ovšem smát nemáš!
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Hovory s Drabiczem. Je to sranda, i kdyz resime i vazna temata. Ten clovek je proste bozi! Kez by vsichni bozi lide byli schopni si to pripustit.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Takové fotky mne těší. Každá taková, která mi přijde mi rozjasní den.
    [LIMETA @ FOTKY SLECEN Z NYXU]
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Vyzkousela jsem si a nasledne vytridila tolik obleceni, ze by to s prehledem obliklo mnoho deti ve veku 12-14 let, ale ted me boli zada jako by mi bylo 70.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Cute AF

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Cosplay 9/10. Ještě se měla zahřát vlastní močí.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    jedu si dopo tramvaji. natriskana. za mnou pres dvousedacku rozcapenej smradlavej houmlesak. prede mnou stojici smradlavej houmlesak. neni kam uhnout. bleh! na pristi zastavce se to lehce uvolni, tak se trochu soupnu a stojim kdyz tu najednou na me mluvi pani sedici: "bezte si stoupnout nekam jinam! to se neda vydrzet!!
    ja: prosim?
    pani: ja vam pozvracim nohy!!
    tak mi to pak doslo a rikam pani, ze si me jaksi spletla. este se me zastala jina pani, na kterou ta prisedici hned zacla: vy ste nejaka dezolatka, estebacka!!

krasa! :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PIKKMA: muj pubertální sen. Zit v byte, ve kterem vse zaridim jen otočením na židli :D
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    FRK_R23: neee jen za 15!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PIKKMA: 26k+poplatky?.)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Tahle garsonka, to si můžeš uvařit a ani nemusíš vylézt u vany 😄

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ALESH: Cool, dík.
    ALESH
    ALESH --- ---
    SALVATOR: taky jsem nevedel: "Zkratka O.W.I. v adrese 224 W 57th St, O.W.I., New York, NY pravděpodobně označuje Office of War Information – tedy Úřad pro válečné informace.

Tento úřad byl americkou vládní agenturou během druhé světové války (vznikl v roce 1942) a měl na starosti propagandu, informační kampaň a komunikaci vlády směrem k veřejnosti i zahraničí. Měli kanceláře právě na adrese 224 West 57th Street v New Yorku."

A na wiki jeste pisou ze tam sidli i Hlas Ameriky - tam pusobil i Voskovec.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ALESH: Tyjo, co by mohlo znamenat to O.W.I. v adrese?
    ALESH
    ALESH --- ---
    Nasel jsem na chate dopis, co napsal Werich dedovi

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    tyhle boty
    Škoda se pustila do obuvi. Její boty vypadají jako ponožky v sandálech - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/auto-skoda-se-pustila-do-obuvi-jeji-boty-vypadaji-jako-ponozky-v-sandalech-40517203
    a pak ještě ty kecy - fúze inovace a dědictví. Dědictvím je myšlen Botas, ale mně to spíš přijde jako odkaz na magory, co chodí v Tatrách v sandálech :-D

BAAL
    BAAL --- ---
    😂 tuhle app, nejde nemilovat

MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Dcera mě nahnala do charity s nějakou pochybnou bábou, zdrželo mě to 45 minut, stálo 250 korun. Byla dost věrohodná,že jí propustili z nemocnice, že má hlad, že nemá číslo na dceru. Tak jsme jí koupily rohlíky,salám a vodu a považovala jsem to za dostatečný, ale bába, že vlak, že 50 korun. Já neměla hotovost. Dcerka, že půjde vybrat, rozměníme a dáme jí 50 korun, tak jsem si říkala, že mě to nezabije 50 korun a ona přinesla 200 a rovnou jí to vrazila do ruky?? Bába samozřejmě odešla opačným směrem než vlak🤣 Cítím se jak kretén a když to říkám dcerce, tak mi řekla:"No to bylo jasný, ale,co má dělat, když je bezdomovec, tak kecá,no"
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam