• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MARKYSHA: ja si zase občas rikam "kéž bych se mela jako ta nase zvířata" a stejně tak "kez, by se takhle mělo kazde domácí zvířátko" :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MICHELLEDANIELS: kéž bych vypadala jako můj pes v minulosti - nádherný dlouhosrstý německý ovčák:-)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ATUARFIK: lidé, kteří vypadají jako jejich psi. Škoda, že by bylo docela hnusný s tim mít auditko, protože mě to kolikrát pobaví a je to až neuvěřitelný, jake rasy s jakými lidmi jsou si podobní :)) Ale chápu, že pro většinu lidi by to bylo urazlive.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Easter egg hunt v práci. Přišla jsem sice do kanclu trošku později, ale nějaká vajíčka tu na mě počkala i s čokoládovými králíčky 🐇🥚
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Že jsou si podobní lidé a jejich psi je známá věc, ovšem někdy jsou si podobné i surikaty a jejich ošetřovatelé. A to nemyslím jako urážku, ale jako kompliment, a celé to video je vůbec potěšující a pobavující.

Meerkats and Raccoons Go on Easter Egg Hunt at Gelsenkirchen Zoo | DRM News | AO1Z
    https://www.youtube.com/watch?v=hN-NP20Q3Pc
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ATUARFIK: A maj tašku plnou hulení?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Prý to teď budou nosit několik měsíců.

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DRAGON: světlý? Ten bych si dala s maslem a marmeladou :P
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Další novinka na obzoru: Od 1. 7. půjde nový řidičák poslat do jakéhokoliv výdejního boxu.

Jak to bude fungovat?
    1 Na Portálu dopravy zažádáte o nový řidičák.
    2 Vyberete si svůj výdejní box.
    3 Hotovo, dorazí vám!

Super, život zase o kousek jednodušší!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    povedl se :)

PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    DRABICZ: Neni to vtipny tema, kdyz ho resim s kymkoliv jinym, takze za to muzes ty! 😂
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Trapas v přímém přenosu. Trumpův viceprezident rozbil trofej šampionů - Sport.cz
    https://www.sport.cz/clanek/ostatni-trapas-v-bilem-dome-vance-pri-navsteve-sampionu-zradil-podstavec-5216316

to je materiál, tohle - klauni, jak maj bejt! jen teda do tohohle cirkusu jsme si vstupenky dobrovolně nekoupili.
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    PREKOTKA: nacismu a holocaustu se ovšem smát nemáš!
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Hovory s Drabiczem. Je to sranda, i kdyz resime i vazna temata. Ten clovek je proste bozi! Kez by vsichni bozi lide byli schopni si to pripustit.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Takové fotky mne těší. Každá taková, která mi přijde mi rozjasní den.
    [LIMETA @ FOTKY SLECEN Z NYXU]
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Vyzkousela jsem si a nasledne vytridila tolik obleceni, ze by to s prehledem obliklo mnoho deti ve veku 12-14 let, ale ted me boli zada jako by mi bylo 70.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Cute AF

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam