• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    PREKOTKA: krásně voní...
    před lety letoucími jsem letěl za La Manche na nějaký školení. Tak sednu na svý místo doprostřed a u okýnka seděla už Slečna. S velkým S. Vlastně těch velkých písmen by se našlo víc. Takže jsem se rozhodl hned vytáhnout knížku a soustředit se jen na ni, abych nepůsobil jako nějakej květen očumující, rádoby potenciálně flirtující, votrava z votravováka.
    A co ona neudělá? Ještě před vzletem si z kabelky vytáhne knížku, na třech místech ji náhodně otevře a očuchá.
    Požitkářsky.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    Jůůů, budu teta!
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Ta knizka je tak hezka a tezka a ma tak kvalitni palir. A ja budu prvni kdo tenhle vytisk bude cist. Krasne voni.
    SADY
    SADY --- ---
    prazaci odjeli chatickarit, jako ostatne celej muj zivot, a v praze se da i prochazet!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Naplavy odjely do vesnic a osad za rodicema a praha je nadherne prazdna a prujezdna. Love it.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Dostala jsem kurz malování po kterém jsem toužila, včera poslal lístky na vlak, tam a zpět ve stejném kupé na stejném sedadle(je fajn že respektuje jak to mám) a ted mi popřál krásné ráno a ať se hezky maluje...
    Dnešek je hezký a to jsem ještě ani nevylezla z postele (⁠ ⁠◜⁠‿⁠◝ ) ⁠♡
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Moji rodiče začínají být s věkem vtipní.
    Jeli pryč na velikonoce jako obvykle. Obvykle nám "dětem" dávají nějakého zajíce apod. Letos táta povídá: "Vemte si čokoládu v garáži z vašich zásob, máte jí tam nasysleno hodně."
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    Jako fakt. Vyšehrad Dvje!
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Našel jsem v garaži zapomenutý karton prosecca, vkladní knížky, mojí první kartu z IPB a poklady let minulých :)))

Domů to brát ještě nebudu
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ENDER: s firmou kuoujes i patenty a obchodni sit, to se muze casem rentovat
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ENDER
    ENDER --- ---
    PALEONTOLOG: V US uz v ty dobe jely soudy proti monsantu. Na odskodneni vyplatili snad 15 miliard ISD... Samotny monsanto koupili za 60 mld.

Je to povazovano za jednu z nejhorsich akvizic historie.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ENDER: roundup je uz v eu povolenej,mebo za co by meli konkretne platit?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SALVATOR: vyrovnáno!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Pobavilo mínus za stručnou správnou odpověď :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Bavi me nakup monsanta bayerem. To tam byl nekdo tak debilni, ze schvalil tuhle akvizici? Vzdyt uz v ty dobe bylo jasny, ze budou platit hrozny odskodny za glyfosat...
    SITH
    SITH --- ---
    FINSON: s citem
    FINSON
    FINSON --- ---
    SITH: No ale fakt jenom jemně!
    SITH
    SITH --- ---
    At prší třeba měsíc v kuse, pomalu, jemně, ale ať prší
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam