• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MULTICAT: omg to je prece kouzelne jezirko se zbrojnici, z nej se prave zacina vynorovat Morgana (korunka..) a na brehu je v kameni zaseknuty mec, ktery se prave kralovna Artuš chysta z predmetne horniny vytahnout, majic po boku sveho verneho wombata.

A cely to sledujou v publiku kocicky, protoze je to vlastne predstaveni, na ktere se spolecne vypravily do divadla!:))
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MULTICAT: řekla bych spíš, že je to nějaký stolec vombatí královny, která stojí vedle mně.
    A má tam pro mně imho připravený meč.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    TRISSIE: mňam to si teda udělám leda pro sebe, ti moji to nesežerou už ze zásady:-)
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    KURE:
    do kyble jedna lopata nakrejeny cukety, jedna lopata strouhanyho sejra, jedna fanka oleje
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KURE: https://www.apetitonline.cz/recept/zapecena-cuketa
    ale obrázek maj blbě, je to nákyp, ne cuketa v celku.
    KURE
    KURE --- ---
    TRISSIE: to zni dobre, recept by nebyl?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: To by se skoro hodilo i do Achievement unlocked 😁
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    včera jsem k večeři udělala cuketovo-sýrový nákyp a přidaly si všechny čtyři děti i manžel! :-)
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: pro mě je největší motivací k úklidu jakákoliv návštěva, ale tohle je o level výše:-)
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    Opět mě pobavilo, jak jsem nekonzistentní.) Poprvé, když jsem si zaplatila paní na úklid, jsem doma šůrovala 6h v kuse, aby si nemyslela, že jsem taková bordelářka jako doopravdy jsem.) Dneska, podruhý, po devíti letech, si platim uklízečku znova a svůj byt jsem drhla durch celej den. Asi aby přišla a řekla si, že to tu je krásný a bude to zadara, nebo aby mě pochválila? nevim.) wtftvl…
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MULTICAT: Proč stojí(š) na střeše obytného přívěsu? :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Kresba od dcery. <3

CHEESS
    CHEESS --- ---
    7:4 .)))
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Celý minulý týden. Byl sice finančně poněkud náročný, ale:
    mám dodělanou koupelnu v liščí noře,
    mam vybraná a objednaná téměř všechna vnitřní svítidla a mám objednaná veškerá venkovní svítidla,
    mam letenky (ubytování, ani plán co tam budu dělat ještě ne, ale to je detail…)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Slovenští kolegové mi pochválili slovenštinu a přízvuk :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Tak mám elektřinu opravenou😊 Zas Ukrajinec, moc milý, přijel hned, opravil za chvilku. Jak uslyším, že zas na ně někdo nasazuje dám mu přes držku.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Kýč z Vyšných Vlkodlaků :)

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    zvládli jsme přes Velikonoce rekonstrukci jednoho dětského pokoje (vystěhovat, strhnout koberec, vymalovat, instalovat nový koberec, namontovat a nastěhovat všechno zpátky) a ani jeden z nás nechce podat žádost o rozvod! :-)
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    87HIGHFLYER: kyc z vychodu

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam