• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SALVATOR: nevím, jak sumerský originál neznalým pomůže, nicméně děkujeme :) dohledal sem si to a než vtip bych to tedy nazval spíš absurdní slovní hříčkou :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Dcera!!!
    Konečně pochopila že život je boj, a postavila se k tomu čelem! Našla si na zítra brigádu a má domluvený pohovor na další. Přestala pičovat, začala doma pomáhat a dnes se ve škole bila za bráchu a pěkně to s přehledem zvládla...
    Joo... něco po mamince přeci v ní je!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SALVATOR: Pro neznalé:

𒌨 𒂠 𒊑 𒂠 𒁮 𒂠 𒅔 𒆭 𒈠

𒃻 𒈾 𒈨 𒅆 𒉡 𒈬 𒌦 𒃮

𒉈 𒂗 𒅅 𒋺 𒂗 𒂊 𒊺
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Existují alespoň tři nyxáci, mající takové vlastnosti, že navštěvují [Textove ftipy - taky ste na modemu a vecne se opakujici obrazky vam kazi pozitek? /pouze cj, pripadne slovencina/] a zároveň znají sumerský vtip o psovi. A hrdě se mezi ně počítám!
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Pobavilo me na konci: ja sem to prednasel…
    Lol tenhle starej mongoloid uz vubec nevi ktera bije.

https://x.com/stepankrecek/status/1915662159259763198?s=46&t=vFN873Bp6CeL0xkZdoNwpg
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Rokytka a Jiří Kára, dvě legendy "oboru":) Že překoná svůj výstup na Zemanově párty, to sem teda fakt nečekal :)

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DRAGON: Nebo památkáře.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VIDA: protože neřeší stavební povolení.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Ehhh wtf... Mám se vrátit do hrobu?

VIDA
    VIDA --- ---
    KOOTCHA: Ovšem rychlost výstavby tu lidskou říši překonává. Respekt!
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Zoufala situace na trhu s realitama uz i v ptaci risi. Zivot na venkove je nekdy drsnej. Nechas prilbu na verande a za dopoledne...

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Tesi me, ze prsi, takze mi nebude nikdo podsouvat praci na zahrade. He he.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    Včerejší hovor s Lukášem a pak pivko s klukama. Všechno je k něčemu dobrý...
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Pátek v práci...další takový pátek přijde až v listopadu - jsem rád, že to vyšlo
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Déšť déšť déšť!!!
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    pani na financaku na danich z nemovitosti, zavolal sem ji, zmatenej jak polarni liska po dlouhym vyplnovani dotazniku kde je too much information.. mrkla na to, rekla ze nez me to nechat opravovat tak mi to xml posle spravne, ja ho podal, dneska do datovky dorazil vymer. mega mi pomohla, big up !!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam