• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Po roce máme opravenou Haničku. H1. Vejde se do ní všechno! A já ji řídím! Zatím teda jenom na polňačkách, ale řídím. :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    EZOUN: to je gender reveal party toho protivneho mestice?
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    NELLAS: leží
    CUKI
    CUKI --- ---
    NELLAS: Turecko je částí i v Evropě a tak se bere jako evropská země i přes to že už skoro 100let nemá hlavní město v Evropě.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ALONSY: Co dělá Turecko v Evropě?
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ALONSY: Přičemž první jsou pastafariáni.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ALONSY: čeští trollové jako vždy vyhrávají internety :)))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ALONSY: Kde jsou Vířiví adventisté sedmého dne, když je potřebuješ, Listře? :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    “You wouldn’t steal a car” anti-piracy campaign may have used pirated fonts - Ars Technica
    https://arstechnica.com/gadgets/2025/04/you-wouldnt-steal-a-car-anti-piracy-campaign-may-have-used-pirated-fonts/

Ani mě to nepřekvapuje.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Boha, konecne sem dodelal ten gravel a muzu vyjet!
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Potěšilo mě i pobavilo, že jsem si všimnul "Bzenec Filozofie" týpka ve videu Podbabskej Stánek od Alkehol :D
    EADENN
    EADENN --- ---
    Dítě na larpu nezmrzlo a přijelo nadšené!
    THE_HOG
    THE_HOG --- ---
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    ANA: vypada spis ze se ztratil a stydi se zeptat na cestu.
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    NICOLLETTE: co jsem udelal kapenkovou zavlahu pro rybize, jen prsi ;) asi budu pokracovat dal u jabloni
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOPRETKA: takže původně měla dostat asi kolem tisícovky. včera mi tu tančila že asi dostane o tři stovky více, takže jsem jí uzemnila vysvětlením slevy na dani(nejhorší klioš, kterému jsem ten růžový papír musela vysvětlit) a dnes přišla domů s tím, že nakonec dostala o tři stovky víc.. takže za první brigádu hezkých 1700,- i s dýškem... Je to super odměna za tu snahu a perfektní motivace makat na sobě a životě dál.. a že ty keci, co máma v jejích letech už všechno viděla, dělala, uměla.. asi nebudou takový keci.. protože ono to opravdu jde, když se chce! a ten živote je najednou nějaký jiný, hezký...)) ještě toho hledání sebe sama má hodně před sebou.. ale tuším, že z ní jednou bude neporazitelná amazonka, po mamince..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam