• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    JON
    JON --- ---
    SALVATOR: nepletes si to s yat-kha?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Já byl teda trochu zklamanej, když tu kdysi byli, to bude zhruba 5 let zpátky. Nezahráli ani Solun chaagai sovet churtum.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    že už za 10 dní tu bude tahleta krása! Já se těšíííím
    Huun-Huur-Tu - Eshten Charlyyry Berge (It's Hard to be Parted From a Friend)
    https://www.youtube.com/watch?v=SlsymNGOOjc
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Fakt me bavi ta totalne imbecilni fraze "Vůdce padl!". Tyvole, ten hysterickej kryptorchid si po dvanactiletym rausi sam prostrelil palici v nakejch katakombach 30 metru pod zemi a ty jeho patolizalove si o nem jeste nabozne septali, ze "p a d l":))
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    ELITE Powerlifter ANATOLY Use 32kg Mop | Pretended to be a CLEANER in a GYM #34
    https://www.youtube.com/watch?v=FcIXgdt_Cxc
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    že jsem se zase začala radovat z maličkostí.. dnes jsem byla nadšená z vůně čerstvě posekané trávy a myslela jsem si, že lépe být nemůže..

a ono bylo!!! tuším, že za odměnu, že už to zase umím!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    CHEESS: 😭
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Zítra odjíždím na vesnici, kam se stěhuju, na Májku a pálení čarodějnic a kamarád mi říká "já přijedu, tvoje máma by měla už konečně poznat budoucího zetě" :D
    EADENN
    EADENN --- ---
    Potěšila + pobavila série náhodných setkání třetího až dvacátéhotřetího druhu ve dvou dnech. Asi se kouknu na horoskop, wtf je zrovna za konstelaci
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    Hrrrrrr.nec raggajump promo mix na cestě z Liberce, na random a sedl jak prdel.na hrnec....
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    Mistři! .)))
    SM3
    SM3 --- ---
    Píšu kamarádovi, co je na schůzce v Kyjevě, jak to jde a že doufám, že vše jde dle plánu. Prý má zatím největší problém s tím, že mu nejde rozchodit TV na pokoji.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    MICHELLEDANIELS: Ty zvířata, který našli v tom dítěti, mě docela pobavily, ale pak jsem posunul obraz o kus dolů, a všimnul si toho komentáře :D
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Kdopak hnal jako kráva, aby byl ve čtyři na přednášce... A kdo zjistil ze je tu o hodinu dřív... ??? A kdo díky tomu může jít na Hradby za odměnu na pivo?!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Potykala jsem si s Prezidentem Lourajdrem! <3
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    A já jsem ještě nevyměnila mega teplou deku za tenkou 😅 spací ponožky, pojď mi!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    až teď jsem si uvědomil že jsem letos neměnil tenčí deku za teplejší.
    je to tu, jsem otužilec, ledový muž! kde máte tu zamrzlou vltavu, srábci? :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    DRAGON: anagram jména Rokytka je Korýtka. co má dělat, nomen omen.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Že to LPC vyhrala a Poilievre pôjde do prdele. Teraz ešte tú majority prosím!
    OLIII
    OLIII --- ---
    PAN_SPRCHA: Skoro - Faerský ostrovy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam