• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    Dva čízburgery...ani jsem to nečekal 🙃
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    že ho konečně zavřou, to prase jedno
    Soud poslal starostu Řeporyjí Novotného do vězení - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-starostu-reporyji-novotneho-poslal-soud-do-vezeni-40520307
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    AXTHEB: tj. ale
    1) neřeknou to natvrdo, schovávaj se za nějaký kraviny
    2) stejně nakonec podělali hlavně místní (což fakt z jejich strany nebyl záměr ale oni nemyslí vic než 1 krok dopředu)
    3) tahle logika je celá špatně, sice za mě jako za "lufťáka" nedostanou peníze navíc ale zase na mě maj minimální náklady

Já s principem jako takovym ve smyslu "kdo tu nemá trvalý bydliště ať platí víc" TAM KDE TO MÁ SMYSL problém nemám, ale tahle dan mezi to nepatří
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ADAMIRA: Tak za člověka s trvalým dostanou 20k ročně, ne?
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Páté KYU
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    V poslední době se mi podezřele často stává, že volam doktorům, kvůli infu o dceři a už asi potřetí se mi stalo, ze mi na druhém konci řekli "Ale to musí zavolat maminka, tobě to ještě říct nemůžeme", načež odpovídám, že ja jsem ta matka a ptam se na informace o dceři :D Asi začnu víc lejt, ať mam hrubší hlas :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    analyza setreni a frajerka si za konzultaci a pripravu za 6 hodin rekla o 11k! tak nevim, to se moc neusetri :D
    BAAL
    BAAL --- ---
    V DMku, začali prodávat sprcháč bez parfemace, to je neco na co čekám pulku života abych se mohl umejt bez umělého smradu ze sprcháčů, to je boži!

Nejlepsi kosmetickej produkt ever!
    RAMJAH
    RAMJAH --- ---
    Když se mi dneska vysmál kůň ze po něm musím uklízet … no a pak kdo je nad kým …

QUANTI
    QUANTI --- ---
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Dneska jsem v praci nemela moc prace, tak jsem si zkusila udelat letosni maturitu z cestiny a vysledky me vic nez mile prekvapily (90 %).
    Sice kdyz pisu na mobilu, tak jsem samej preklep, ale psanymu textu jeste rozumim dobre. Matiku radsi delat nebudu, abych si tu radost zas nezkazila.
    COUDAK
    COUDAK --- ---
    KURE: to už byl 101 letý stařík co vylezl oknem a utekl :D
    KURE
    KURE --- ---
    PAN_SPRCHA: někdo to po Cimmrmanovi vzít musel.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    DRAGON:

"Na rozdíl od většiny z vás jsem byl před šedesáti pěti lety, v momentu, kdy rozhlas volal o pomoc...........už dříve Klaus uvedl, že aktivní byl i v dalším osudovém okamžiku českého národa, při sovětské okupaci v srpnu 1968.

Forrest Gump hadr
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Nový tašky z Rossmanna s motivy džungle, taková kravinka, ale jsou hezký :))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Je mi jasný, ze Kikina konzultoval s Fridrichem II. Zlatou Bulu Sicilskou a když byl Kolumbus v píči, tak mu poradil, kudy plout, ale tohle je fakt moc :D

SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    tesi mne, ze se zeny nikdy nemusim ptat, jestli dala do caje med a citron, protoze kdyz jo, tak vedle cajniku je sklenice s medem, vymackanej citron a lzice
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EZECHIAS: Asi tak, ale tohle je vesnická politika, ta je z 90% o emocích - mimojiné obec je na hranici pánovanýho NP Křivoklátsko - ono stačí průměrnýho místního voliče posloucaht 5 minut na tohle téma a vzdáváš absolutně cokoliv.

A to je teď úplně jiná doba, řekl bych že za posledních 30 let ten hate na Prahu klesnul tak o 70% ale i tak je to pořád živý.
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    ADAMIRA: Nemluve o tom, ze vetsine tech “Prazaku” co se je snazi zdanit, nejakych 5k rocne je pravdepodobne ukradenych :] A akorat to odnese nekdo na koho to zamyslene nebylo :]]]
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Díl na Fiat Ducato, Čína, Rumunsko, Maďarsko, Polsko, Německo, Tunisko občas i Italie. Ovšem Korea je dnes překvapením :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam