• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MARKYSHA: u kuřecích tříprstejch to může být problém ; )
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    MARKYSHA: vzdyt to taha palec, kdyz si je dam obracene :(
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NOFNAK: taky přeji všechno nejlepší 👍
    KURE: já to vůbec nerozlišuju😅
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    KURE: jednu obrať naruby
    KURE
    KURE --- ---
    First world problems. Mam několik stejných páru ponožek. Ale jsou ruzne na levou a pravou nohu. Asi tušíte že držím dvě pravé ponožky, zatímco všechny levé jsou ve špíně :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NOFNAK: Všechno nejlepší :)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Tolik přání celý den a to to ani moc neslavním.
    Ona samozřejmě hned po ránu, pak všechny ty další baby, sestry, mamka dokonce i kolegyně si vzpomněla a taky moje nejka - letitý nejlepší kamarád. To je fakt milé.
    Jo a navíc mi dnes doktor vyndal stehy! Za chvilku jistě zahodím i tu berli.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    LUSINDA: vzdělanost fakt upadá, nechápu jak někdo dokáže nasekat hned tři chyby ve slově "kretén"...
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    MLIKARNA: a ráno znovu, zatímco ozralove vyspávali 🤭
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Všichni ti, díky ním jsem dnes měla spoustu krásných malých radostí, objetí a pochopení...
    a teď momentálně fakt, že jsem přijela z práce, ve které zůstalo spoustu jídla a já tak nemusím zítra vařit a hlavně to, ze po tomto dni mě čeká vyhřátá postel a v ní on!
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Že jsem se na offsite místo společného koukání na trapnej hokej zdejchnul do wellnesu, kde sem měl sám pro sebe celej bazén, páru a vířivku - tak sem se dvě hodiny jen přesouval z jednoho do druhýho a relaxoval..
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    DIVA
    DIVA --- ---
    MOODYCAT: taky jsem se tama mihla pred casem a na dotaz po nakych prilezitostech koukaly jak bych byla vadna, s opatrovanim zamestnani nemaji nic spolecneho .) sice pisu smajlik ale ony to myslely jako opravdu
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Potěšilo, že už mám navrhnutou kuchyň a že je fakt boží!
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ERRTU: Jj, umět pozdravit a dát dohromady větu je tam horních 10% :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ERRTU: Pracak je hrozne vtipna zkusenost. Na me se pred tremi lety ty damy divaly hodne divne, kdyz jsem vypisovala svoje vzdelani a pracovni zkusenosti, a nasledne naznaly, ze momentalne pro me zadnou nabidku prace nemaji :D
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    ERRTU: se mnou se tam jednou loučila jedna paní se slovy "já chci peníze, víš, co jsou to peníze? Ty píčo sociální!" :D oni jsou tam ti pracovníci zvyklí už fakt bohužel na všechno
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    uplne nevim jestli me to tak moc pobavilo ale zajimavy to teda bylo... po snad dvaceti letech jsem diky krachu firmy vstoupil do registru nezamestnanych a resil na pracaku.

- byl jsem tam snad jedinej chlap se kterym nesla manzelka nebo maminka aby mu vyplnila papiry. vek nerozhodoval. u osmnactiletyho telete bych tomu rozumel, ale ctyricetilety chlap s sedesatiletou mamou jako garde?
    - vsichni na me byli hrozne mili. proc jsem pochopil kdyz do kancelare kde jsem resil ja, vpadla ukazkova klientka. cestou se odrazila od futra, oder vzacneho likeru daval tusit ze znacky jelinek a bozkov jsou u pani dobre zavedene, nepozdravila, zjebala urednice ze neco podaval pred mesicem pres podatelnu a nedala si vysvetlit ze to co resi, se pres podatelnu nikdy nepodavalo a udelala to blbe. byla odkazana do jineho patra, nacez s krestanskym pozdravem "jdete vsichni doprdele!" odesla do prdele.
    - "budete potrebovat vypoved, smlouvu, potvrzeni, tady vam to mate sepsany, az to budete mit tak prijdte... vy to mate vsechno sebou??? wow! tak to jste tenhle mesic prvni! jdeme vyplnovat."
    TUXAMINA
    TUXAMINA --- ---
    Zapnu kalhoty, které jsem nezapla X let a zapnu je i bez toho, aniž by mě to přepůlilo vejpul!
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Pavouk prolézající pod hubicí vysavače zrovna když jsem šel kolem.
    S povznesenou náladou alfasamce na vrcholu potravního řetězce jsem jen lehce šlápnul na vypínač, a osminohá svině s rozptýlenou nervovou soustavou zmizela.
    Life is good.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam