• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    BUBLINATOR
    BUBLINATOR --- ---
    HAR4NT: ban
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Pardon, zapomnel jsem na "😁"
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ...to uz je pochopitelný a min k smíchu.

Každopádně me pobavilo a zároveň potěšilo, ze člověk obejde X obchodů. Jen tak zkusi, jestli náhodou nekde nenarazi na hezkou podprsenku, co by mu byla a ve finale jsem potkala set v Primarku za 150,- !!! To mi stalo za to zkusit koupit i růžovou :)
    A maji spoustu podprsenek do velikosti G a to nemyslim oddělení XXL :))
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MLIKARNA: hele ve finale je to tvoje vec jo, ale imho by sis ty nohy mel umejt, ignore neni reseni
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    A o banánech se nemluví vůbec, takže jestli to tu někoho sere, stačí napsat ;)
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    A jedinou smůlou tohohle auditka je, že tady vidím příspěvky každýho debila o jejichž výlevy jsem jinde ušetřen...a doporučuju si zopakovat popis auditka:

Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

To automaticky neznamená, že je tady někdo zvědavej na nějaky srackomety. Howgh
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Smazáno po domluvě s NEI jako autorkou původního příspěvku, vaše nadávky a posměšky jsou bzučení mouchy v mých uších a zrovna vy dva jste jako hovno mezi prsty mých nohou 😁
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Z_RYBY_KOST: kdyby to bylo aapon na žádost NEI... Trapny, stejně se tim nic nezmenilo.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    HAR4NT: Jejím účelem bylo, abych se dozvěděla, co mě zajímá. Za neúmyslnou podružnost své otázky se omlouvám – obtížně se mi tu rozeznává, které principy jsou si rovnější. Neuvědomila jsem si, že by to mohlo působit jako účelné odvádění pozornosti od otázky, jestli ti není upírána svoboda projevu; naprosto chápu, že to je vážná věc.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    RANDOM_NIGHT: ok, me ale prijde naprosto podruzna a ucelove odvadejici pozornost od toho, co povazuju za problem a imho i dost jasne vysvetluju proc.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    HAR4NT: Tohle je moje otázka, takže jsem přímo u zdroje a nemusím na nic přicházet. :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Ta otazka stoji imho trosku jinak a odpoved na ni je, ze pokud nekdo vyhlasuje nejaky obecny pravidla, kteryma se pak sam neridi, tak z myho pohledu by spis drive nez pozdeji svet o neco hodnotneho prijit mohl.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    RANDOM_NIGHT: a jak jsi prisla na to, ze ta otazka stoji takhle?
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    HAR4NT: A přišel tím svět o nějakou zásadní hodnotu?
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Z_RYBY_KOST: me se nikdo neptal, jestli muze smazat muj prispevek.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    HAR4NT: ale vždyť to tu mlikarna komentoval a ptal se, jestli smazat či nesmazat 🤷

A v duchu tohoto klubu - moc mě potěšily první červené voňavé jahody z naší zahrady.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    HEJSEK23: prej to smazal na zadost Nicolette, coz teda jsem schopnej pochopit, ale co nejsem schopnej pochopit, ze se prsi velkejma slovama v nadpise a pak mi tu zmizi prispevek bez jakyhokoliv komentare. Njn, co chtit po lidech z oddeleni marketingu, transparentni komunikaci sotva:)))
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Tak to je mlíčňák fakt trapák co si sere do huby 😒
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Tady to nakej pokryteckej curacek moc hezky promazal:)))) "plkaci a bez cenzury", lol ty blbecku mlicnackej
    ACKO
    ACKO --- ---
    NEI: myslím, že nejses hrozba, jsi jen nesmírně otravná, asi jen davej svoje fotky, ty jsou ok
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam