• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    HNILOB: Zrovna mi prisel email, ze objednavka byla zrusena. Doufala jsem :).
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Jak vám to dopadlo s těma Reebok teniskama? Nechali vám je za tu cenu v korunách?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    U stánku na kebab stál bezdomovec, takovej ten starej chudák, prodavač vyšel a já myslela, že ho chce vyhodit a on mu nesl jídlo. Vypadalo to, že pán chodí pravidelně.
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Je ten život takový oprýskaný a třpytivý, uprášený a průzračný, vyšisovaný a pestrý, natřískaný do malé bedýnky i rozsypaný po krajině, ale konečně můj.

EZOUN
    EZOUN --- ---
    Thor Guevara

DRAGON
    DRAGON --- ---
    Dnešní povídání s tou cizí babičkou v lese nad barákem, tak hezky jsem si už s někým dlouho nepopovídal. Přitom sem si poprvý pomyslel, že to zas budou řeči typu fialova vláda může za všechno. A já potkám osmdesátiletou voličku Pirátů, wow. Jasný ukazatel toho, že si má člověk soudy nechat na později. Krása.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Dnešní roller derby bout proti Dublinu jsme vyhráli a byl skvělej! (jedinej sport, na kterej mě baví se koukat - teda, ještě bych chodila na hurling, kdyby se tu hrál - a kde si prostě nedokážu odpustit ten sportovní plurál :D A dokonce už i pravidla konečně chápu like a boss-bitch :D )
    A k tomu ještě knihex, takže kultura těla i duše pro dnešek úspěšně odškrtnuta. Eště by to chtělo uklidit, ale to je asi problém pro zejtřejší Slut.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Že dcerka přijela že školy v přírody mi neřekla "no bylo to dobrý" a zalezl do pokoje, mi dvě hodiny vyprávěla, co tam dělala❤️
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    FAITH: To není ta moje! To ja poznám! :D
    FAITH
    FAITH --- ---
    Dobezala :)
    Pobavilo ma, ze som sem chcela vlozit tento obrazok, ze aj niekto iny bude obedovat sucasne so mnou. A vy uz sa tu o nej bavite.
    Vyhlad z altanku u nas na chalupe.

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Běží žížala :⁠-⁠D
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Právě jsem se v lese natáhla do bláta, protože jsem si na poslední chvíli všimla, že mi přes cestu běží žížala a já ji nechtěla zašlápnout :D okeej

Žížala žije!
    VIDA
    VIDA --- ---
    Byla sem si vyfotit jednu stavbu a opodál probíhalo focení páru poněkud odrostlých svatebčanů. Potud OK, ale zneklidňoval mě opakovaný pokyn fotografky: "Kapřík. Kapřík! Oba děláme kapříka!"
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    posíláme si s kámošem zprávy přes vhatsapp jako udio nebo suno písničky

nový stupeň komunikace
    no to je tedy legrace

hrafnain - Digital Conversations | Udio
    https://www.udio.com/songs/bvkkPdD6jmiDuoduF4TheS
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    SALVATOR: Marry her! Oh wait...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Kvetou lípy.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Pivo! Žena mi přivezla pivo! A studený!!
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Pobavilo

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam