• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    HAR4NT: co teď bydlím skoro na samotě u lesa, tak teda ticho je jen v momentě, kdy tu krouží luňák a vyhlíží si kořist. Jinak tu bez přestání štěbetají a občas vyloženě řvou ptáci, přes den se to mění, ale skoro pořád se nějací najdou. A když už opravdu ztichnou ptáci a maximálně občas zahouká sova, tak se žáby můžou strhat. Mají noční koncerty už někdy od konce března. Jenom v zimě tu občas je opravdu ohlušující ticho. Často si uvědomím, že už půl hodiny jenom stojím u okna, poslouchám a užívám si to. Ticho to není, ale je to nádherný klid.

A srnci se tu couraj kolem celou dobu, párkrát je bylo slyšet hodně v dálce a to jsem si nikdy nebyl jistý, jestli to jsou oni. Až teď na jaře se jeden rozeřval u nás, abych konečně neměl pochybnosti. A je pravda, že to je bezkonkurenčně nejhlasitější přirozený zvuk, co tady je. Jenom člověk umí dělat větší kravál.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    STARE_CASY: to rikal nakej historik, ze jeste ve stredoveku bylo v cechach v krajine v podstate ohlusujici ticho, celej rok, a krome nakyho zajeceni ptaku byly nejhlasitejsi zvuky vukol prave tyhle projevy parohacu a vladnul tomu na podzim jelen:)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    “Líbí se mi ta zaprášená růže”
    - řekla žena při pohledu na ubrus tlumeně růžové barvy, dle titulkáře :-D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Potešilo ma, že aj keď tu s nami už skoro 3 roky nie je, bola to taká princezná, že to dotiahla až do oficiálnej brožúry o štáte Louisiana na stránkach Secretary of State of Louisiana. A to napriek tomu, že sa narodila v Čechách a v Amerike nikdy nebola. Myslím, že by ju to tiež potešilo.

ACKO
    ACKO --- ---
    Chtěla bych vám říct, že venku je dnes naprosto luxusně, ideální na kolo, všude voni tráva a právě rozkvetlé lipy. Třeba toho využít pro nabití pozitivní energií.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    SALVATOR: Stále málo. Až jich bude 140 mega mrtvejch, teprve potom bude na zemi lépe.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SALVATOR: no spíš 4x - 5x (minimálně)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ruský ztráty (zraněný a mrtví) dosáhly přibližně milionu. Jen by mě zajímalo, kolik jich je v tom započítáno dvakrát. Nebo dokonce víckrát.

_
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Konečně jsem slyšel naživo "štěkání" srnce. Je to opravdu strašně divnej zvuk a pořád nechápu, kde se v tom jinak elegantním zvířeti, bere tak příšernej skřek.

Pokud to ještě někdo neznáte, tak tohle je ten zvuk: https://www.mojevideo.sk/video/3b884/poculi_ste_uz_srnca_brechat.html
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Dnešní Connections mi připomněly, co mě pobavilo už kdysi dávno:

KURE
    KURE --- ---
    Jdu si takhle vyzvednout zasilku v bauhausu.
    Oni se hrabou v sanonech hledaji, nechápou, až se jedna slečna všimla, že na ty sms je napsáno baumax .

:D
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Kocka spi podle pravitka

ERRTU
    ERRTU --- ---
    KOVOVAMINCE: za pouhý týden mi došel balík z Číny do Čech. Stejnou dobu pak trvalo České poště to doručit z třídírny v Malešicích na poštu ve Strašnicích...
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Video vzkaz od Berruny a Terezky z noční k prvním narozeninám synka.
    Dojemný, fakt! Hugovi jsem to pustila asi 8x, smál se, tleskal a mával známé tváří. Awwwww
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    dnes se zkusenosti s ditetem vyplatili. jdu na budejovicky z metra a prede mnou mala asiatka s kocarkem miri na eskalatory. Vim ze se ten kocarek umi nahore prednima koleckama zaseknout a je to vskutku nemila situace pokud nevis co mas udelat. Tak jsem si stoupnul za ni, kdyby to nahodou nevedela. Ejhle fakt se ji nahore zaseklo a ja jen pres ni nahatl ruku, zatlacil madlo dolu a kocarek ji odsekl a vyjela v pohode ven... dost nevim co by se na tech narvanejch schodech stalo, kdybych tam nebyl... :)
    t
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Potkaly jsme se zcela náhodou s Multicat na ulici, když jsme jeli s Hugoušem. Nikdy jsme se neviděly, ale poznaly se hned.
    Moc sexy a milé to bylo!
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Název jednoho YouTube videa.
    "Apple představil Windows Vista"
    :D
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Barokni zahradou pred okny nasi kancelare kraci jedna najemnice z bytu nad nami v bilych dlouhych satech a velkem slamenem klobouku a striha rozkvetle rude ruze.

A ode mne se ocekava ze se soustredim na probihajici teams meeting.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HANOUCH: to mi připomnělo jak se kamarád stěhoval po čtyřech strávených letech z Francie

- a proč ty věci nepošleš jako balík poštou?
    - Francouzskou poštou? Ale já ty věci budu ještě potřebovat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam