• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NELLAS: S tim nesouhlasim co rikas. Ses moc extremni. Takhle to v zamestnani nechodi. Ja bych na ne treba nerval kdyz to flakaj a praci odvadej dlouhodobe spatne, ale rovnou bych je vyhazoval..coz jsem teda vzdycky delal, ale ja nemam moc slitovani s lidma, kteri jsou flakaci a nemakaj no. Proto nemuzu bejt na manazersky pozici v korporatu a musim podnikat..Nicmene ten obrazek me pobavil, protoze jsem si vzpomnel na rozhovor s kamaradama se kterejma jsem byl na kulecniku a resili ze dnesni genZ chce hlavne tri K..Kilo,Karu a KLID.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Jo, protože pokud někdo nedělá dobře svoji práci, tak řvaním se to spraví. A když ani to nepomůže, zaslouží si pár facek?
    Jinak teda moji mladší kolegové asi pracují víc jak já, jsou ochotnější dělat po večerech a sem tam na to mrknout o víkendu. Já v pátek večer odlozim králíčky a mrkvičku a až do pondělí pro mě neexistuje.
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Přemýšlím jak na to aby to léto zas nebylo o chlastu a AI mi hodi toto))
    🎯 TAJNÁ MISE: BEZ PIVKA
    Kódové jméno: Agentka 0.0%
    Doba trvání: 10 dní (nebo kolik zvládneš)
    Cíl: Přežít v českém pivním terénu bez jediného loku
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SALAMAN: xeniálové na to také nejsou zvědaví :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KALIBAN: celej point je v tom ze milenialove a boomeri jsou zvykli makat a odvadet svoji praci a proto na ne V E T S I N O U jejich nadrizeni nemaji duvod rvat (pokud ti nadrizeni nejsou egoisticti kreteni), zatimco pro genZ je dulezitejsi prispevek na bydleni nez odvadet dobre svoji praci a proto na ne jejich nadrizeni rvou vic a jim to vadi -> ty stats ze screenu. Zajdi si do peti kavaren v holesovicich, typika, osada na snidanovy vajicka za 2 kila a sleduj jak tebe (a ostatni) bude obsluhovat mlada generace a slovej to s obsluhou v esce pred deseti lety treba (jen jeden z mnoha prikladu:)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Máme v práci jednoho vedoucího a ten na všechny řve jako to hovado. Říkal jsem jeho nadřizenému že to není dobré a on že mu to zatím funguje a lidi líp makaj, tak se měnit nebude. Tímto zdravím pana Ježíka, trochu hovado.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KOUDY: ty ses uz dvacet let sam sobe sefem, kdo na tebe rve? :-P ja sem boomer nebo tesne na hrane s milenialem, mam chovani a moralku genz a taky na me nikdo nerve.. a to by si kurva zkusil! bych o tom udelal uplakany storicko! ffs, to je statistika omg lol fakt :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Včera jsem si vyzvedla na farmě mj. hlívu ústřičnou a dneska se mi podařil naprosto epesní houbový guláš!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NICOLLETTE: Viď? Mezi všema těma pavoukama...
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Neustále si pletu ID Stare_casy a Salaman. Ten Earl je fakt zákeřnej. Představovala jsem si Salamana, kterak spokojeně žije na samotě u lesa a pak si říkám, Wait, whaaaaaat
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SALAMAN: na nas totiz nikdo moc nerve protoze makame a plnime ukoly ktere nam daji nadrizeni. To ze genz vadi ze na ne nekdo rve bude mit asi pricinu jinde. Jinak rvani obecne je samozrejme spatne.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    KOUDY: to je naprosto irelevantní (a mimo)…

polozit tu otazku slupine boomeru/gen x/komukoliv jinýmu, tak to dopadne uplne stejne.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KOUDY: Hele já jsem mileniál, nejsem z cukru a řvaní v práci je pro mě nepřípustný. Takže to asi nebude o údajný ubulenosti gen Z...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KAKIHARA: ti jsou zvykli odvadet svoji praci, takze na ne malokdo rve.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    KOUDY: myslis ze u boomerů/gen x by to dopadlo opacne?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SALAMAN: tady to nebude o cholerickych manazerskych kriplech uplne :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KOUDY: To je snad normální, že nikdo není zvědavej na cholerické kriplíky, kteří nezvládáním svých emocí obtěžují okolí.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Skoro půlka června a konečně je příjemný počasí, aleluja. Salaman ožívá.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Je mi líp!
    JONY
    JONY --- ---
    Potěšilo mě, že jsem včera po reinstalaci protřídil hudební adresáře, které aktivně poslouchám o 20GB. A v těch co mám v zálohách konečně smazal adresáře s hiphopem a jazzem, žánrech, které už nemůžu vystát.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam