• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SALVATOR: Tak sem to vyřešil. Vymyslel sem dárek, ve kterým se až synergicky snoubí jeho láska k pivu i k chemii. Pro sebe si ale asi taky budu muset časem koupit.

Sada Uvař si pivo Bohemian Lager demižon 5l | PIVOTÉKA s.r.o.
    https://www.pivoteka.cz/sada-uvar-si-pivo-bohemian-lager-demizon-5l-544677
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Čerpadlo čerpá! Teplá voda teče!

Dobrá zpráva: byl to ten čudlík, který jsem chtěla 30.5 po výpadku zmáčknout, ale nebyla jsem si jistá. Jsem dobrá, pamatovala jsem si to správně!
    Špatná zpráva: byl to ten čudlík, který jsem chtěla 30.5 po výpadku zmáčknout, ale nebyla jsem si jistá. Jsem debil, nemusela jsem skoro tři týdny ohřívat dětem vodu v hrnci na plotně.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    mame tu mezinarodni skolu. tak z 90% ty deti privazej a vyzvedavaj zeny(matky?) v suveckach :)
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    ... už zase, Harleen

ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Včera mě rozesmála neteř. Prvňačka. Minulý týden přišla domů s tím, jestli ji ségra může něco sepsat. Ta netušila, vzala papír a tužku a nechala si diktovat: Seznam dlužníků: Asmarka 20,-, Ondra 10,-…” Ukázalo se, že je do kšeftu a o přestávce prodávala dětem lesní jahody od báby, kus za 5,- Tak dostala ceres a zákaz obchodování.

Včera jsem ji hlídala. Děláme úkoly, nejdřív vzdychala, že to teda asi nedopadne dobře, že ji bába říkala, že mně matika našla a byla jsem dobrá jen na výtvarku a čtení. Abych ji dokáza strašný omyl svých rodičů, hbitě jsem správně sečetla 10+6 a M. směrem ke mně zcela vážně: “Tos mě, teto, opravdu překvapila, to jsem myslela, že jsi na tom s matikou fakt hůř.”
    KURE
    KURE --- ---
    ALESH: ale teda nápad to je boží :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    KAKIHARA: nj, testoviny s prumernou chuti musi nahanet zakazniky jinak :)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    že maj těstoviny Barilla na spotify účet, kde maj pár playlistů vyměřenejch na uvaření těch kterejch těstovin. Včetně hlasového upozornění před posledním songem, že až to skončí budeš mít těstovinu hotovou.

Unsupported browser
    https://open.spotify.com/user/w2p1oq867ns7jele6g3lw66fk/playlists
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    V úterý odpoledne mi Česká pošta doručila dopis, kterým se mi sděluje, že k tomu soudu, kam jsem byla předvolaná na toto pondělí na 8:30, chodit nemám.

Tak asi... díky?
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Závodní jídelna kde se zastavil čas
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Prvorozená si poslechla The Exploited a dala tomu dva palce nahoru!
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    Závodní jídelna v nové práci staré sklárny, kde se zastavil čas!
    Vařím fakt ráda, ale za 35,- si to nechám líbit
    EADENN
    EADENN --- ---
    MAR_TINA: snad má aspoň kameru :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jsem pracovně na pozemku, něčí zahradě, s velkou trampolínou a houpačkou a majitel tu není. Jaj :D
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Rano nejvic radost - nezmeritelna pomoc id Baccara (🩷), vzapeti dobre zpravy na porade, nominace na cenu Gratias (coz samo o sobe po mesici pekla a roztodivnych debat a koberecku s mou nadrizenou je proste nunu zadostiucineni), po obede v Ikea jsem v uprku mezi skrinema a sedackama potkala po dlouhe dobe skvelou a rozmilou id Klaar, bazen jsem stihla, kamos me po telefonu strasne rozesmal… zavrseno vyhernim kuponem v lidl appce na muj oblibenej skyr. A jeste jsem mela volny parkovaci misto u baraku.

Dnesek 10 z 10!

Diky, parto!
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    ATUARFIK: chudák táta:)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    RBIKER: A chudák Salvator pak bude muset dát tátovi chemku.
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    87HIGHFLYER: bohemku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam