• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Je ta část roku, kdy si člověk do lesa nemusí brát svačinu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Krásnější svatbu sem nikdy neviděl, ach :)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Jeho usmev, rebarborova limonada, sipky, prasatka a vubec :)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Koprovka. Soused mi dal obří svazek kopru. Uvařil jsem si koprovku jako od maminky, s domácím knedlíkem a vajíčkem.
    Já tohle jídlo fakt žeru.
    EADENN
    EADENN --- ---
    Potěšilo mě maximálně, že tři roky po pozdě odhalené zlomenině kostrče, poté co jsem dva roky nedošel pomalu ani na autobus, po pozvolném soustavném tréninku, jsem včera ušel 14km po horách.

Vypadá to málo, ale já fakt myslel, že už to nikdy nezažiju.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jak nam ty deti rostou... jdou na brigadu do mekace... a udelaj cheesburger...
    snad nezapomene na okurku.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    dala bych to do ústavu, ale mám tam RO, chuj wie proč

NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Kytička z květin, které máme na zahradě díky Limetě. Je božská a ta kytka také.

NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    No a samozřejmě mě potěšil mejl od mojí dávný lásky. Že se asi po deseti letech vrátil ze Zélandu do Čech. Sice na otočku, ale pivo stihneme!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Du do kramu primarne pro kokosovy mliko. nakoupil sem milion veci a mliko sem vzit zapomnel :)
    APPU
    APPU --- ---
    Takovyto kdyz si 15x ve vztahu zaprcas :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Ručně malovaný pohled z Japonska! Och a ach!
    KULA
    KULA --- ---
    Aktualizace telefonu na Android 15...už jsem měl v košíku Pixel, ale ráno se probudím a telefon je aktualizovaný...
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Hra se slovy

JONY
    JONY --- ---
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Dneska jdu do práce a přede mnou jde ženská, co pekelně kouří. Moc mi to nejde pod nos, ale jde rychle, já taky, do práce spěchám, tak nechci zpomalovat, ale po včerejším cvičení nemám na to ji předběhnout. Blížíme se ovšem k místu, kde se můžu dát jinou cestou, tak prostě půjdu tou druhou, že jo. Ženská dojde na křižovatku, kde se zastaví, a čte si menu u zdejší restaurace. Pekelně mě to nasere, protože že jo, musím taky zastavit a počkat, kterou cestou se dá, abych šla tou druhou. Naštěstí mi to došlo vcelku rychle, ALE :-)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ATUARFIK: je to poeta
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    A samozřejmě můj pubertální mozek dnes náležitě pobavilo, že můj distinguovaný šedesátiletý kolega napsal sekretářce, že potřebuje záskok, protože má "sick dick" (nechme stranou, proč mu autocorrect navrhuje tohle místo "sick day").
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Oslovení od zákazníka, který zadal požadavek na helpdesk: Ahoj kolegáčci a kolegáčkyně

Tedy spíš se mi z toho chce zvracet, ale pobavený jsem také.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam