• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ATUARFIK: pracovala jsem kdysi jako průvodce v dobrodružné cestovce a naše interní heslo bylo : zážitek nemusí být dobrý, zážitek musí být silný.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Vyskočilo na mě dnes ráno a ano, vzhledem k včerejší větvi v trolejích a třicetihlavé školní výpravě s dvouhodinovým zpožděním oproti plánu - nejsilnější vzpomínku má ovšem asi chudák paní učitelka.

NEI
    NEI --- ---
    Letos mi přijde že bublanina je něco jako takovej letní bramborovej salát.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    KOUDY: má to tam nádherné. A ani kolem toho nemá dvoumetrový plot 😁
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KYRYS: Tomasuv chalet je krasnej :)
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    náhodou na mě vyskočilo na FB, že rodina Pffeferovic z nedaleké samoty dává třesně za samosběr a odvoz. Tak mám doma tři kila a viděl jsem krásné výhledy z jejich sadu na kopci. Zítra se bude dělat bublanina :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Ve čtyři zahodit lopatu, v půl pátý v 1700 mnm, v půl šestý zevl u jezera, v půl osmý pivko s výhledem na hory a jezero. Úterý v klidu
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Poslala jsem do tisku vic nez 300 ruznych dokumentu, letaku, ceduli apod., ktery jsem taky pred tim musela sama nakreslit. Navic mam nachystanou vyrocku, schvalena loga od vsech donatoru i ucetni uzaverku. Uz chybi jen jedna zprava auditoru. A k tomu vsemu jsem vyrobila vyrockovej plakat!

Jdu se zapalit radosti!!!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Ach! <3

PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Slecna, co sla pred nama po schodech do metra. Mela fakt kratky saticky, ktere ji vitr nemravne zvedal a tak nam trochu nedobrovolne ukazala sve pozadi v peknych tangach. Na komentar "Bych chtel taky, aby me vitr takhle osvezil, skoda, ze mam kratasy." Se otocila, krasne se usmala a odvetila neco ve smyslu, ze by si to ted klidne vymenila. Ten usmev byl fakt hezkej, ale na ten zadek myslim vic.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SABRIEL13: ❤️
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SABRIEL13: Jé, na ty jsem nedávno koukala, chodím kolem jejich optiky, a že mají eshop a dá se tam platit poukázkami. Tak díky za potvrzení :D
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    NELLAS:
    SALVATOR:

Alensa.cz :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SABRIEL13: A že by ses jako podělila? :D
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    AXTHEB:
    RANDOM_NIGHT: Míval jsem takhle zaseklou nějakou bestofku od Gotťáka. Nejdřív mě to sralo. Ale když už jsem to po roce uměl všechno odzpívat nazpaměť, zázračně jí přehrávač vydal... Just sayin'. ;)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Moc mne potěšila milá oslava narozenin a jejího svátku. Dortík a skvělá pizza doma. Neskutečné dárky, které mne tak nadchly, že se nedokážu ani zlobit, že jich je tolik a musím se z nich jen naplno radovat.
    Je mi z toho moc dobře.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SABRIEL13: Omg, jakej?!?!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    AXTHEB: No to ani náhodou! Tím se budu zbavovat nepohodlných spolujezdců!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam