• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    SALAMAN: Adam Something má velmi dobrá videa, sleduju několik let...
    ALESH
    ALESH --- ---
    SALAMAN: z jineho videa nejakeho cizince: Prague - the most beautiful medival parking lot.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Tohle video je naprosto výstižný! :D

Prague is a Parody of Europe
    https://www.youtube.com/watch?v=YZXzgIhFAXk&ab_channel=AdamSomething
    ALESH
    ALESH --- ---
    Přes střední Čechy putuje zvláštní vír - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/pocasi-pres-stredni-cechy-putuje-zvlastni-vir-40527756
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    IF_
    IF_ --- ---
    Kampaň pokračuje

SITH
    SITH --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Máloco potěší ve 32 stupních jako Vindaloo. :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Bohové prokrastinace mi do cesty poslali odkaz na zvonek u rybích dveří. Ach!

The Fish Doorbell — The Fish Doorbell
    https://visdeurbel.nl/en/
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    A jakej team jste vy? "Praha je nejlepší město na světě" nebo "Praha je nejhorší město na světě"? :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Je to takový hořký pobavilo, ale pořád pobavilo… soudružka Maláčová a soudruh Zaorálek, kteří si konečně přestali nalhávat, že jsou sociální demokraté.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Van Canto 😍
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Jo a tesi me celej dnesni den. Rano prijemne vstavani, uvarila jsem bozi obed, pak cesta k babicce a smejdeni po pohadkovem dome meho detstvi. Videla jsem se s babickou asi po roce a se strejdou asi po deseti letech. A taky mam hromadu naradi po dedovi, obri moca konvicku pro draheho a hlavne! Hlavne uzasnej starej kufrikovej gramofon. Uz se tesim az ho doma vybalim.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    BACCARA: Nechutny! Ma si vzit cepici!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Mám velmi pečlivou obvodní lékařku. Na dnešní preventivní prohlídce mě drtila s anamnézou až do hlubin věků, včetně zjištěné hepatitidy C v prvním těhotenství (falešná pozitivita díky mongolským hordám, které se kdysi přehnaly Evropou a zajistily mi východoasijská játra), a také mi navrhla zátěžový test, aby se potvrdila nebo vyvrátila alergie na antibiotika. Můj vnitřní hypochondr se strašně těší.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    MARKYSHA: Už jsem zažil spolujezdce co remcal že mu fouká na hlavu :)))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    BACCARA: tak v autě si otvírej a zavírej, co chceš:-)))
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Začinám se bát otvírat okenko, já tu klimatizaci nemusím a nepoužívám. Teda von ji stejně ten můj Fiat nemá :)))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Dneska šílenej den v práci, vedro do toho. Sednu do autobusu, hurá klimatizace a vedle mě chlap se natahuje po okýnku. Zařvala jsem:"Nepovažujte se nebo vám tu ruku urazím!!" A on poslechl:-)))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    XBAHNO: U nás se vždycky spíš fičelo.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    XBAHNO: já to znám "z toho úplně čiší minulost"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam