• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    OT_
    OT_ --- ---
    Tisíce světlušek. Hmyz roku!
    SITH
    SITH --- ---
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Ráno jsem běžel v parku a pán tam objímal strom.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    SALVATOR: tyto to bych taky koštla..
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ochutnal sem dneska pivovici. Tátův soused někde hrozně levně sehnal 12 litrů Braníku 12° a nevěděl co s tím, tak to táta vypálil. A překvapivě to bylo fakt dobrý! Rozhodně lepší, než všechny ty slivovice, třešňovice, hruškovice a podivný ovocný srágory, který mě otáčej naruby, jen si čuchnu. I když sou sebekvalitnější.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    nebesa

tak nějak tuším, že pátek už byl
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ENDER
    ENDER --- ---
    Porad shanim zasoby coca coly s cukrem. Vypiju tak jeden karton za rok na kocoviny a tak..
    Dneska prijdu do nasi vietnamsky vecerky a tam v regalu cola z danska za 20 (300ml coz je teda zbytecny). Jediny co o tom nase vietnamka věděla, bylo ze ji to sere, ze musi lepit popisky... Vubec netusila jakej drahokam. Mela v regalu
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Miluju. Dlouho jsem se tak nezasmal :)

Alien Romulus mi načůral do očí a tvrdil, že je to umění | Filmstalker
    https://www.youtube.com/watch?v=JWBPJUe4Wis
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    Jméno téhle herečky
    Thea Sofie Loch Næss | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/tvurce/127561-thea-sofie-loch-naess/
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Pobavil me muz, celej den se choval jako by mel podrazdenou mindzu, coz byl vopruz, protoze jsem to ja, kdo dneska dostal kramy. Tak jsme si tak nejak lezli vzajemne na nervy a nebylo to uplne prijemny.
    Nicmene ted k veci. Odpoledne jsme se ubytovali, sel se o patro niz majitelu na neco zeptat a o dve hodiny pozdejc mi zaclo bejt podezrely, ze se jeste nevratil, tak jsem se tam sla podivat a nasla ho s nima chlastat konak a poustet jim zaznamy z jeho metalovejch koncertu, co odehral s Gattacou.
    Na to, ze neni zrovna ten typ, co by se rad bavil s cizima lidma, mi to prijde docela zajimavy a naprosto skvely :D
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    LUCIASHECK: Tak nějak jsem skutečně čekal, kdy k tomu přijdou. Aneb komunisti light a komunisti orginal konečně spolu.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ATUARFIK: miluju Utrecht
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    SALVATOR: to je krásný, zrovna jsme si tohle říkali s mužem včera taky. Teda až na to vlkodláče. My máme skřítka of course
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MY máme tak chytrý, šikovný a milý vlkodláče.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Potkat se svojí bývalou láskou a vzájemně si říct, dospěle, že ta láska nikam nezmizela, protože nemá kam, byla jedna z nejkrásnějších věci poslední doby. On má svůj život už 15 let na Zélandu, já mám svůj život a rodinu. Odjíždí zase v půlce července, ale prostě to bylo jenom moc krásný.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam