• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    PIKKMA: miluju! :D
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Naše maska vylepšená k dokonalosti:)

PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    že můžu hrát online prehistorika, proč mi to nikdo neřekl? :D
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    MARKYSHA: prokazatelne jses rozumne/chytre devce 😁
    AKAMAFERA
    AKAMAFERA --- ---
    PREKOTKA: 1.8.nastupuju jinam :) Sice to bude taky asi náročný, ale někdy jsou tyhle osobní i pracovní výzvy potřeba. Kdy jindy když ne teď.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SIR_PROMOE: koukám, že se shodujeme nejen ve Stichovi:-))
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    LORD_DE_SEIS: je sice pravda, ze jsem dneska nejaka citlivejsi, ale tohle me rozbrecelo.
    NOFNAK: u nas se tyhle veci delaji zasadne v devet vecer. Mame kuchyn propojenou s obyvakem, kde spim. Smrad az do rana :-D
    AKAMAFERA: prisla reflexe? Budes zustavat? :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    nakonec jsem se rozhodl uvest svuj povzdech a nasledny flame v jednom a usetrit tak vsem cas :)

KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Koordinátor bitcoinový kauzy je ček na svym místě..

Věděl jste něco o bitcoinech, než tahle kauza propukla a než jste dostal nabídku dělat koordinátora pro objasnění případu tady na ministerstvu?

Naprosto nic.

A teď už je máte nastudované?

Musel jsem si trochu nastudovat ten technický rámec – jak se prodávají a podobně. Ale stejně tomu nerozumím. Jinak mám na bitcoiny velmi kritický názor: Ničemu neprospívají a při jejich těžbě se produkují skleníkové plyny.

Chtěl bych mluvit s Jiřikovským, říká ministerský poradce k bitcoinům - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-nevim-proc-blazek-s-bitcoiny-tak-spechal-rika-poradce-decroix-281367
    ENDER
    ENDER --- ---
    Sel jsem oznamit jedne firme, ze koncim s jejich zakazkou, deset mimut jsem mel monolog, po kterym prisla zmena o 180 stupnu... Tak jsem zvedavej na pokračování..
    AKAMAFERA
    AKAMAFERA --- ---
    Nejobávanější a nejvyšší indickej šéf mi teď volal a snažil se mě přemluvit, ať zůstanu. Dokázala jsem mu konstruktivně bez hořkosti říct vše, co je špatně s touhle firmou a hrozně se mi ulevilo. Jsem na sebe pyšná.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Synek rozbaloval dárky k narozeninám, které od nás dostal.
    S: "To je nějak dobře zabalané, kdo to balil?"
    Limeta: "Táta, ten umí balit nejlépe."
    S: "No, vzhledem k tomu, že jsi dokázal sbalit Limetku, tak to je pravda."
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    KOOTCHA: joo Gutalax, dle meho vybornej vkus 💩💩💩
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Hledání na Googlu. Pobavilo.

NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    TRISSIE: ...a zrovna jako na potvoru to není jen chléb s máslem a šunkou, ale nějaký extra projekt zahrnující vejce, tortillu, šunku, dva druhy sýra, zeleninu, mléko, salám, ušpinění pánvičky, grilu, metličky, obracečky, dvou talířů, který zabere cca 45 minut času.
    Tedy jen jsem si tipnul. Tak nějak je to u nás. Teď se třeba chystám na to namazat si chléb k snídani a dobrou půlhodinku už čekám, až bude volno.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SIR_PROMOE: jo Stich se mi líbil ještě víc a s dcerkou milujeme Červenou pandu:-))
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    MARKYSHA: Ježek Sonic byl dobrej :) stejne tak jako novej hranej Stich :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam