• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    ATUARFIK: To bude asi stávající partner.
    Nebo budoucí Ex?
    Nebo budoucí pohřešovaný.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MARKYSHA: Tvůj ex je fakt sluníčko, to se musí nechat.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NOFNAK: Cože? Zrovna jsem chtěla psát, jak je super, že až ti to uloží na nějakém úplně nesmyslném místě na druhém konci republiky, tak si pro to budeš moct dojet vlakem, protože máš slevu, a oni to doručili?
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    MARKYSHA: Nejsem schopen, nebo ochoten nějakého minimalismu, když balím na dovolenou. Musím mít tašku s léky na vše od rýmičky, přes průjem po nachlazení, oblíbenou pánev a nůž, tři nabíječky, notebook atd. atd.
    Je to jeden z důvodů, proč si tak nějak dovolenou vlakem těžko představuji, ačkoli mám holku od dráhy.
    Třeba se však k tomu časem dopracuji.
    Upřímně soucítím.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    NELLAS: No fakt přivezl. Dokonce i v časovém rozmezí, které mi přišlo SMS. Jsem zcela omráčen.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Já tady nevolám div ne do Bohnic, protože volám div ne do Bohnic, protože mám zabalit na týden pro mě a pro děti, povezeme koloběžky, pojedeme 5 hodin s těma přestupama a přítel napiše:
    jsem zvědavý jak budete balit. Tím vlakem to je fakt prdel, když začneš zjišťovat co vsechno by jsi ještě chtěla vzít a ono se to už nevejde 🤣🤣🤣🤟🤟🤟 když i ja jsem měl problém, tak si nedokážu představit jak to uděláte vy 🫣🤟🤣
    Asi zabalím jenom nůž a lopatu....:-))) Nevím, jestli jsem to neměla napsat spíš do Co mě sere, ale vlastně se jen směju, protože přítel už je takový.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    HRAFNAIN: zatím se nevyjádřil. Já měla ale na začátku týdne ataku deprese a to už řekl, že uklidí. Možná je prostě jenom hodně.
    IF_: já jsem to četla - vařit, uklízet a souložit a dávalo mi to smysl🤣
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NOFNAK: Pak dej vědět, jestli to fakt přivezli v ten den, který jsi chtěl :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja ho vemu klidne. Doma je ted fakt bordel a hlad uz taky docela mam.
    MELDA
    MELDA --- ---
    IF_: Tak kdyz by za to byl jeste ochoten platiti, tak by to bylo win win :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    IF_: Prober to s manželem, třeba bude pro :)
    IF_
    IF_ --- ---
    Napsal mi celkem milý pán osobní zprávu, že by mi chtěl vařit, nakupovat, uklízet a sloužit. Musím se přiznat, že ta nabídka je víc než lákavá. Škoda, že ji nemohu přijmout :(
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Povedlo se mi online zněnit den doručení u DPD. To je poprvé.
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    ranní mrdání potěšilo
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MELDA: ne jina. a nic ti posilat nebudu! :))
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: To je ta z te zastavky tramvaje? Ty jsi ji vystopoval na seznamce? Posli link. Chci se na ni mrknout.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    pred tremi dny jsem na seznamce napsal holce, kterou sem driv vidaval na letny. kdyz se mrknu na profil, tak to hlasi ze uzivatel se prihlasil naposled pred tremi dny :D oukej!
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MARKYSHA: co potřeboval?
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Mám konečně hotovo (pro dnešek)...

MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Zatímco jsme byly s dcerkou v aquaparku syn sám od sebe uklidil celý byt:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam