• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ALESH
    ALESH --- ---
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    manžel mne právě zbořil smíchy. O-pa-tr-ně mi přiznal, že můj aktuální lak na nehtech na nohou mu ničí libido, jelikož mu připomíná scénu z Hair. Ano, tu z odvodu.
    Není zbytí, musí to dolů, nepotřebujeme tu žádnej novej Pavlovův reflex :)
    SITH
    SITH --- ---
    Ubytování uprostřed vinic s velkým bazénem s výhledem na Montepulciano jen pro nás a pro postarší cool americký pár :)
    OLIII
    OLIII --- ---
    Objednala jsem si dvě námořnický trička a přišla mi s nima jako bonus lékořicová fajfka :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Tesi me dlouhodobe: mam skvelou sefovou i spoustu skvelejch klientu. To jsou dobry duvody,aby clovek do prace daval vic nez musi, nacez nasleduje skvela zpetna vazba, ze to klienti taky ocenej:) (jo, mame i blbecky,ale ty jsou v mensine)
    EADENN
    EADENN --- ---
    Dnešní byrokratický megaúspěch oslavuji plzní ve vlaku zatímco venku prší, love it love it!
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    NICOLLETTE: jsem si chvilku myslel že jdete s přítelem nacvičovat dvojčata :)) vyprovodim se sám
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    pobavilo mne lapidární vyjádření kamarádky, která má o 40 kg víc než já:
    "Oběma nám jde o to samý - mít prsa větší než břicho". A vono vlastně jo :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Že si jdeme nacvičit vicedélku na dvojčatech na Bořeň v neděli.. jupí jupí jej
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    IF_: Moje švagrancová, nebo jak se říká manželce mužova bratrance, má kompletní sbírku!
    IF_
    IF_ --- ---
    Vykouklo na mě na Knihobotu a hned mi najelo mnoho vzpomínek na dětství:) Ta grafická úprava je top!

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    potesilo me, ze objekty Domus de Janas se staly svetovym kulturnim dedictvim, hraly pro me svyho casu velkou roli ve zpusobu jak chapu architekturu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NAVARA: vzhledem k tomu, že septik sedí přímo v podzemní vodě, tak moc ne.
    Doufám, že má tu studnu nejdál 3 m od žumpy :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Bydlime ve zvysenym prizemi a mame kocky. Ty sedaj na oknech a sledujou parcik i ulici. Prave nekdo pri pruchodu parcikem zacal piskanim upoutavat Kocitkovu pozornost. Kdyz ho Kocitko zaregistroval, typek mu neco zarapoval a zatrsal:-D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NOFNAK: To už bude mít přeci přefiltrované přes půdu a písek! :)
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Letenky na zimni Thajsko s mamou koupeny. Uz si tu spolecnou dovolenou slibujem dlouho, tak bylo nacase.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    MAR_TINA: Absolutně bravurní řešení! Vskutku země, kde zítra znamená včera.

V tom samém videu si nechává vrtat studnu, tedy díky prosakování, zajistí i recyklaci vody.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NOFNAK: kdyby ten septik neprosakoval, musel by ho nechávat vyvážet. A mají na Sibiři hovnocuc? A projede tam v zimě (říjen - duben)? Ne :D
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Život čecha v ruské vesnici - Žumpa a studna v domě (28. 8. -19. 9. 2024)
    https://www.youtube.com/watch?v=3X7RhfxJ0R4

Na FB už se pan Gruncl schoval, ale pár pokladů najdete na jeho stránkách. OMG septik bez jakékoli izolace nebo spojení jednotlivých dílů. O jednolité nádrži si může nechat jen zdát. Jen ať ten odpad pěkně prosakuje do země....
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Screenshot-2025-07-15-23-49-26-496-edit-com-instagram-android
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam