• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MELDA
    MELDA --- ---
    NAVARA: To se nepotvrdilo ne?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    OCTOPUSS: Už je kaput :)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Američana, který odjel s rodinou do Ruska, poslali na frontu | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/predhodili-ho-vlkum-americana-ktery-s-rodinou-odesel-do-ruska-poslali-bojovat-na_2507231303_ako
    😅
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Neuvěřitelný výkon předvedl Daniel Polman, který bez podpůrného týmu objel letošní trasu Tour de France, a to včetně přejezdů mezi etapami.
    6 013 km
    86 226 m převýšení
    19 dní a 7 hodin
    21 etap
    20 přejezdů

teď je někde na cestě z Paříže domů do Nové Paky, samozřejmě na kole, to je frajer:)

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Moje první meruňky! Sice jen dvě z deseti, ale i tak mám radost!

AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    HRAFNAIN: Tak prosím někde, kde s tebou nebude moc práce, až tě budou uklízet.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Delam si oběd a pustím si k tomu na ČT Art ten koncert Black Sabbath, hezky v HD a na velký aparatuře. Probudí to Julii, ta přijde do obýváku koukne na telku, zasyčí na Ozzyho a uklidí se pod stolek, kde na něj minutu číhá.

Tak jsem si k obědu pustil desku se soundtrackem k Interstellaru, u toho usnula.
    SITH
    SITH --- ---
    Situace houstne. Fronta k chargerům už zasahuje k výjezdu z phm stojanů. Kluci s benzínovým suv troubí na kluci s elektro suv, že se nedá vyjet z benzínky. Očividně více e-aut než stojanů
    SITH
    SITH --- ---
    Cesta z dovolený, tankuji phm kdesi pod Salzburgem, koukám na tesla superchargery, osm stojanu, všechny plný, před nima fronta dalších cca 20 elektroaut. Chudáci chytají nerva, stát půl hodiny až hodinu ve frontě, pak půl hodiny nabíjet. Meh
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Při práci na zahradě ráda konverzuji s místní faunou a florou. Zahradu lemuje vzrostlý živý plot a změť zeleně, takže kolemjdoucí se většinou zmateně rozhlížejí, odkud na ně kdo kde mluví. Tímto zdravím pána, který dnes ráno procházel zrovna ve chvíli, kdy jsem na rozvalujícího se kocoura vesele zavolala "čau chcíplotino!"
    (Vypadal překvapeněji než ty dvě ženské s kočárky, které tuhle schytaly moje "nazdar slepice, kam jdete, koukám, že je na čase přistřihnout vám zase křidýlka".)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ok boomer (a tenkrát vůl a vizionář)

v pár let starém mobilu mám dvacet let starý fotky

Vydra 2003

P1090057
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Nedavno moje svagrova zpivala v KKL requiem od Dvoraka a ja jsem ji chtel za ten zazitek nejak podekovat. Protoze v rozhovoru po koncertu nejak prisla rec na to, ze jednu moji oblibenou nahravku requiem od Verdiho nezna, koupil jsem ji to na CD, zabalil a poslal domu. Dopadlo to dost bizarne. Oni travi vetsi cast leta v Chorvatsku a jednoho dne mi zavolala, ze ji nekdo volal ze ma proclit nejaky cedecko, ktery ma byt pry ode mne. Jakoze, cedecko za par drobnejch se musi clit? Anyway, vratili se domu o den pozdeji nez nejakej limit a ta obalka mi ted prisla zpatky. No, ona se sem zase na podzim chysta prijet zpivat, tak ji to nejspis predam osobne. Ceska posta, rok 2025, wow :)
    NEI
    NEI --- ---
    BACCARA: Když má člověk trochu víc fantazie, nechce se na tu fotku koukat podruhé.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Potěšilo mě, že jsem při hledání pasu náhodou našel ve svých věcech přesně dvacet let starej lístek na vlak. To byla tehdy rušná akce :-)

PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    příběh veršotepání s praktickou lékařkou [PESTRYPAPOUSEK @ Co vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!] nečekaně pokračuje, neboť syn do ordinace dnes napsal jako doprovod k hromadě svých starých naskenovaných lékařských zpráv toto:

PS: Matka mne poučila, že je vhodné s Vaší ordinací alespoň příležitostně komunikovat ve verších. Jelikož je pátek odpoledne před dovolenou a někdo Vám nečekaně po měsíci posílá (digitální) haldu papírů, dodávám:
    Dost už bylo pacientů,
    čtení zpráv i rešerší.
    Zalít všechny do cementu!
    Problémy se vyřeší.

(snad si u naší rodiny paní doktorka neudělá poznámku ve smyslu "prepsychotické projevy, hlídat", nebo tak něco :) ale zatím to vypadá, že smysl pro humor máme kompatibilní)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    mnam jste mi připomněli, já dnes měla smaženku!!! ale chlebíček bych si teda ted taky dala..
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    No dobře, jak chceš, tak já si do těch libeřskejch teda ještě zajdu! :D
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Na Bohdalku jedu dneska taky
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Dneska mám chlebíčkový den! Nejhorší je, že mám chuť ještě na jeden...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam