• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    najs!

ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    87HIGHFLYER: dekuji! :)))

Na podzim uz fakt zajedu do pneuservisu!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Na soudě nahlášena bomba, manévry až do Lazarský, uzavřené ulice, ale zaměstnanci se mají shromáždit z boku vedle soudu, aby se spočítali:-)))
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ACIDQA: prezouvani je extremni vopruz, o to vetsi gratulace!
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    87HIGHFLYER: prezuto, umyto, nastrikano… a ted vyhlizim podzim, abych to mohla zopaknout. :))
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ACIDQA: pri pondelku je pomerne narocny desifrovat s cim konkretnim sis teda poradila:D To samozrejme nebrani ke gratulaci :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Pozdě ale přece. Trvalo mi to přes hodinu.

To černý není těhotenský břicho, ale moje vzdušný hedvábný šaty do práce!

Spoko! Vždycky si poradim! :oP

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a ja jak se vybavil! chytrej vetrak, k nemu powerbanku, pantofle na ven novy, prenosny radio na terasku... :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    me nejvic bavi, ze vlastne kdyz nekdo na jare rekne nejakou predpoved, jakoze bude tropicke leto a tak podobne, takje to vetsinou naprosto naopak. To je jak to vesteni dedku z cibule, kteri kazdej podzim predvidaji tuhou zimu :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Řízení na stavebním úřade dokončeno, plány vloženy do složky domu a vše je legalizováno, dneska si dám večer panáka něčeho lepšího.
    KULA
    KULA --- ---
    KARLOSK: před pěti lety jsem ho zažil jak přijel žebrat o peníze a přivezl další zázračný pořad. Problém byl, že jeho předchozí zázračný pořad nevydělal žádný zlaťák. Takže po půl hodině se zase pakoval do prdele.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    těší mě, že na naší zahradě vyvádějí ptáci mladé, a ještě víc, pokud mají hnízda na místě, kam se dá opatrně nakouknout. Loni to byli vrabčáci v zimolezu vedle cestičky, ve výšce metr a půl, takže jsem je chodila kontrolovat každý den, jak rostou a opeřují se a postupně vylétají z hnízda, a letos máme takhle hezky kosáky ve vinné révě. Jo, znamená to, že se budeme muset o trochu vína podělit, ale hej, ty otevřený zobáčky jsou TAK roztomilý! :-)
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    sex
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    BLOWUP: Rustikalní dřevěný Peugeot mi doma slouží určitě víc jak šestnáct let, koupil jsem si dvě sady a tu druhou jsem ještě nepoužil. Je v zásobě pro případ poruchy. Minulý vikend jsem tuto problematiku řešil u kamaráda kteremu zrovna nefungoval ani jeden ze třech elektrických...¨
    Řekněme si upřímně že dobrý mlýnek je opravdu výhra.
    Jinak používám sůl Maldon a pepř jsem začal kupovat v Německu a teď nevím ten název. S pepřem byl totiž největší problém.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    LUSINDA: proc bych se nepodelil, treba to nekomu usetri cas stravenej hledanim. Je to designova modifikace mechanismu zatim nejlepsiho mlynku na svete ve spolupraci s wagyumafia (opravte mne, rad se dovzdelam) kterym je moulin weber workshops, proste mu udelali jinou karoserii. Ted jsem videl ze stoji jenom 1600 CHF, ja vzdycky zapomenu ze dolar uz neni co byval.

Samozrejme nejsem idiot abych to kupoval, ten moulin weber staci a ten industrialni design se mi taky libi, krome toho existujou prijatelny varianty od hexclad a od mankitchen.

BACCARA: Nic proti rustikalnimu drevenymu peugeotu, v pizzerii me neurazi. Peugeot dela celkem hezkej elektrickej, ale problem je, ze zadnej elektrickej kterej jsem doposud od nich mel nikdy nefungoval dyl nez dva roky. Oni to delaj z plastiku kterej chce vypadat jako kov a i na mlynek soli pouzivaj ten samej kovovej mechanismus jako na pepr misto keramiky, takze to zkoroduje.

Mam mimo jiny dva online koupeny mlynky s mechanismem peugeot ktery nefungujou vubec, proste se z nich nesype vicemene nic at delas co delas.

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    BLOWUP: To je tak když nestačí lidový Peugeot :)
    NEI
    NEI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam