• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Nemohu se prestat smat. Syn ted nejakou dobu koukal breaking bad a zdalo se mi to divny, ze to neni uplne jeho zanr, protoze je takovej slusnej hodnej klucina proti drogam, ale treba se proste meni. A dokoukal konec a bavime se o tom a ze mi tam vadilo, jak po nem porad nekdo sel atd a syn se divi, ze pry vzdyt kdo by fandil WW, on fandil DEA :D
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    HAR4NT: chiméra?
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    LIMETA: to je nakej filtr na ten pes?;) nebo co to je za kresbu plz???:)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    MLIKARNA: sis vyrobil nějakýho robota chytrýho, ne? 👍
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Můj čtyřletý syn v dino parku poznal asi ze 6 metrů pangeu na informační ceduli a nadšeně řval: "to je paaaangejaaaaa"...

A taky pobavil když na přírodovědné stanici místo "had, ještěrka a ryba" říkal rodové i druhové jména zvířat...jít s ním do zoo ve mě už vyvolává stres, protože mě pořád opravuje...

O planetáriu ani nemluvě, nerd jeden :D
    VIDLICKA
    VIDLICKA --- ---
    že jsem se dostala do sedmičky :)
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Zvládla jsem dostat tři mamky zvířata na veterinu na očkování. Samo chvilku před odjezdem kočka nikde, našla jsem 4 metry nad zemí na vrbě a odmítala slézt. Tak jsem ji nechala doma a když jsem se vrátila se dvěma z veteriny, ležela vedle připravené přepravky, takže šup s ní dovnitř a tradá znovu na veterinu.

DRAGON
    DRAGON --- ---
    pobavila chatGPT, ze srandy sem se zeptal, jestli už Simpsni předpověděli Turka v nějakým díle.

Simpsonovi občas zobrazují problémové politiky, šašky, populisty nebo absolutně neschopné veřejné činitele, což se dá s trochou představivosti naroubovat na i na "českého Turka". Díl přímo s Turkem zatím neexistuje. Ale kdyby to mělo přijít, určitě to bude až v nějaké speciální „Treehouse of Horror: Evropa Edition“ – tam by se takové věci hodily.

Dobře sem si jí vytrénoval:)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Paní mi z Opavy poslala skvěle zabalené náhradní stínítko.....tak máme opět kompletní lustr.❤️

DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Zase spadl z kola, jak příhodné...
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    NYKRUK: No tak to si ho musim koupit :)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Potěšilo mne, že kluci ačkoli přijeli po týdnu u mamky, kde totálně nic nemusí dělat, nemají žádné limity, ochotně zabrali při vyklízení technické místnosti a předsíně coby příprava na zítřejší instalaci. Ve třech to bylo hotové za chvilku (i když jsme se tedy zapotili všichni).
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    potěšilo mě, že se mi povedlo nechat propašovat do jedné počítačové hry lingvistický easter egg :-)
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    MELDA v Respektu
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    BOBESH: taky jsme na to cumeli :)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Kolega žádá o homeoffice (firemní nařízení - musí požádat mailem).

Předmět mailu: Prcá z domova

Jo jsem infantilní, vím.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Galileo SAR meet 2025

BOBESH
    BOBESH --- ---
    KOUDY: ja dycky ve vzduchu videl jen jeden. tak tohle uz byl nemalej blek hok daun! :))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Na druhém místě žebříčku popularity IMDb v sekci time travel romance je Terminátor.

https://m.imdb.com/search/title/?keywords=time-travel-romance&explore=keywords
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BOBESH: kbely cvicej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam