• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    MULTICAT: to je skvělej nápad s těma tujema, taky je nesnáším. Mně hrabání v hlíně a péče o pozemek strašně moc chybí :(
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    PREKOTKA: děkuji. Ja tu zahrádku fakt miluju. Pořád se snažím ji zkrášlovat a dělat ji divočejší. Chystám se pokácet tuje, aby nebraly prostor něčemu užitečnějšímu.

:)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Zatimco hobluju prkna pro prostup schodiste stropem, napadlo me reseni jedny z mnoha doposud otevrenych zahad egytologie: jak vznikly specificky scoops u nedokoncenyho obelisku v Asuanu.
    IF_
    IF_ --- ---
    O2 damage control na jejich FB stránce

Už zase. Série výpadků O2 nebere konce - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/internet-a-pc-mobil-nedostupne-sluzby-o2-40533472

O2 CZ
    Aktuálně optimalizujeme výkon naší sítě, aby fungovala co nejlépe. V průběhu prací může krátkodobě trvat sestavení hovorů trochu déle nebo docházet k občasnému snížení rychlosti načítání dat. Omlouváme se za nepříjemnosti a děkujeme za pochopení.
    Tým O2 Guru
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    vstupní prohlídka...
    "brýle nosíte?"
    "zatím ne, ale myslím, že aspoň ťem na blízko se už za nedlouho nevyhnu."
    "no to neblázněte, takhle mladej, to máte ještě času... (ostří na moje datum narození)... aha... nooo.. vlastně... pomalu možná už asi jo..." :D
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    MULTICAT:
    MULTICAT: nádhera a čumím, že všechny ty fotky, co sdílíš josu jen z jedné malé zahrádky :)
    A ta divizna! Miluju divizny :)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Těší mě, že už mě každý arogantní hovado nedokáže rozložit a že si z debilních keců ublíženejch lidí nic nedělám. Už jsem velká holka, heč :-D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Vykvetl mi mečík, který už 2x přezimoval v zemi. Je krásnej.

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Když jde Chuck Norris spát, tak by se měl podívat, jestli pod postelí nemá Bangles

nebo Zappu

Frank Zappa & The Bangles – The Late Show with Joan Rivers -1986
    https://m.youtube.com/watch?v=scfWTwOYReY
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    Že konečně začala preseason v NFL...teď bude football až do února každý víkend, jííííhaaaaa
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    Pobavila Allianz. Vypověděla sem povinné ručení a vratka peněz mi přišla poštovní poukázkou. To bude poprvé v životě, co si budu za papírek vyzvedávat peníze na poště. Tak díky, rok 2025.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    děsně mě baví ta nová hračka, to sem přesně potřeboval, nejlíp utracený tři a půl :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Inspiroval se v Praze?

Z dívky je šedivá stařena, postavy na orloji vypadají po rekonstrukci jinak - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/praha/zpravy/staromestsky-orloj-rekonstrukce-manes-kalendarium-postavy.A220530_145112_praha-zpravy_baky
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    pobavilo, i když...no, nechť každý posoudí sám. Já bych si tipla, že autor se při tvorbě rokokových fresek slušně sjel anebo má prostě jen předimenzované ego. A to údajně ještě některé postavy disponují obličejem současníků (regionální politik apod). Neptám se, co by na to říkal Santini, ale považuju za odvážné tvrzení "Myslím, že během pár let lidé zapomenou, jak to bylo a že dostavba proběhla v jiné době". Kdyby pro nic jiného, tak pan Spěváček jim to tak úplně nedovolí...
    Východní ambit bývalého proboštství v Mariánské Týnici bude brzy hotový - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/plzen/zpravy/marianska-tynice-plzensko-probosstvi-dostavba-vychodni-ambit-fresky.A210505_606702_plzen-zpravy_vb

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Moje letošní vino ;)

NEI
    NEI --- ---
    Občas mě bolí záda. Koho ne.
    Ale jak jsem se objednala konečně na ortopedii?
    Na záchodech, který jsou jediný z celý polikliniky vždycky odemčený byl nápis
    "Pouze pro klienty rehabilitace."
    A recepce hned vedle toho. Takže mě tlačilo svědomí, že jsem použila WC, které mi nebylo určeno a objednala se. :-)

Vzpomněla jsem si samozřejmě na
    The IT Crowd Disabled
    https://youtu.be/dDZzl9AyXeg?si=myRWYXwtcNGRY9h1
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Prořezané a obalzamované stromy, vyčištěný kurník, dvakrát obrácené seno, vyměněné žárovky v celém domě, vyklizená kůlna, přivrtané regály, zavařených osm kilo špendlíků, odečtena spotřeba vody (třímetrová šachta, žebřík, čelovka).
    A to všechno díky jednomu emailu, do kterého se mi nechce. A až ho konečně pošlu, vsadím se, že příjemce, místo aby na sebe byl hrdý, kolik práce bylo díky němu vykonáno, na mě bude akorát nasraný za to zpoždění. Lidem se nezavděčíš!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Here is a picture of me explaining monster hunter lore to the ladies at the pool

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    HRAFNAIN: Ale nerobi sa z tych okrasnych mrch, co maju ludia v zahradkach obsypane bielym strkom…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam