• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RANDOM_NIGHT: přejmenovali jste psa nebo máte nového?
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Přečetl jsem od Jana Kotouče Strnadův efekt a první tři díly Českých zemí, tak doufám ze si nebudu muset brát další dovolenou abych dočetl ty další díly.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Pobavilo, nepotěšilo. Vyhledávala jsem společně s dítětem, takže jsem z dotazu "jsou v pražské zoo zkurvený tarbíci" to pojistné slovo musela vynechat, a AI nejen že se mi vetřel s odpovědí, ale ještě mě navíc vyhodnotil jako Rusáka.

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ADELHAIDA: Otevře okno, kuře položí na parapet a bude upečeno. Tchán je šikulka, šetří si práci.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Poněkud hořce mne baví tchán. Bydlí v dobře postaveným baráčku, kde by mohl být v těhlech vedrech příjemný chládek. Ale on má přes den otevřená všechna okna a dveře, aby "uvnitř byl vzduch" a na noc všechno zabední, aby "dovnitř nikdo nevlezl". A teď se mě ptal, co bude k obědu. Tak říkám, že třeba zeleninová polívka, nebo těstoviny, ať moc dlouho nevaříme, a taky že je v lednici spousta jídla od včera. A on: "Tak já koupím kuře a upeču ho." Ach bóže:-D
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    neochvějná logika místní drogerie, kde jsem člověkem. Poptávám pytlíky na led a paní mi odvětí, že tady ani v okolních pobočkách nejsou, že je dostávaj až na zimu, kolem listopadu. Už jsem chtěl namítat něco o absurditě zvýšené užitečnosti pytlíků v zimě oproti stávajícím teplotám, když mi došlo, že ta samá paní mi v únoru téměř blahosklonným tónem vysvětlovala, že mololapky přeci nemůžu chtít v zimě, ty zavážej až "na sezonu" a co mám dělat s těma svejma předsezónníma molama prej neví.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Šla jsem před spaním vyvenčit Modřína, vzali jsme to kolem jezírka. Pes je srabácká suchozemská krysa, ale já jsem shodila oblečení a na chvíli tam hupsla! Pak jsem si na mokré tělo zase vzala šaty a teď jdeme domů a já jsem děsně moc naživu.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Při pohledu na reportáž ze světových her kdesi v Číně mě pobavilo, kolik existuje obskurních menšinových sportů...:) Gaučing stále chybí.

Světové hry 2025 – Wikipedie
    https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Sv%C4%9Btov%C3%A9_hry_2025
    Světové hry 2025 Čína - iVysílání | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/17117715100-svetove-hry-2025-cina/
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LUCIASHECK: To je ovšem poměrně krutý osud. Osud horší, než Bruntál.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SALVATOR: Ústí nad Labem postačí
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ATUARFIK: Ostatně i s trojvládím. Ale nebude se minimálně jeden muset odstěhovat do Avignonu?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "'Katolickou fakultu vedu já.' Proděkan odmítá opustit funkci, hrozí dvojvládí"
    Ale tak zase zkušenosti už s tím mají, že jo.
    VIDA
    VIDA --- ---
    SALVATOR: Já sem jednou v noci jela z města domů do vsi. U auta sem si sundala lodičky, vzala si boty na řízení a jela domů. Úplně bych na ně zapomněla, ale ráno mě tam čekaly pěkně srovnaný na parkovišti, akorát do nich zase skočit. (Zkontrolovala sem vnitřek, jestli mi tam nenas*aly veverky, of course.)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SALVATOR: tata z chalupy kdysi privezl na strese kladivo. Stane se.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LUSINDA: Onehdá jsem je potkala spolu v centru, puvabne stvoreni.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Kolegyne prisla do prace a rekla mi, ze se ji o me zdal sen...
    .
    .
    Jak jsem na nejakym nasem korporatnim meetingu pred stovkama lidi sel neco prezentovat a misto toho jsem tam zpival rap..
    .
    .
    Tak jsem ji aspon behem 10 minut udelal rapovou písničku na nas tym :) je to hit!
    Nas byvaly sef to ohodnotil slovy: Ty vole, na cem to tam u vas ficite? Vtipny bylo to, ze sef kterymu odpovidal, akorat prezentoval neco na meetingu na teams a vsichni si to precetli..
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Sem úplně dementní kretén s klikou z prdele. Vzal sem včera vlkodláče vycachtat do potoka kousek od Vyšných Vlkodlaků a cestou domů nechal jeho botičky na střeše auta. Takže dneska ráno samozřejmě nebyly k nalezení. To by samo o sobě nebyl takovej problém, i když dětský boty nerostou na stromech, ale v nich měl jedinej pár na míru dělanejch ortézek, kterej máme. Dneska sem botičky i s ortézkama našel v rigolu asi 500 metrů od místa, kde sme parkovali. A nejen je, ale dokonce i obě ponožtičky!
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Prodáno.)

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Netradiční modelka.....náhodou hodně zajímavý 🙂

Nová vítězka Elite Model Look: Jsem kluk a říkám si Dexter! | Blesk.cz
    https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/819740/nova-vitezka-elite-model-look-jsem-kluk-a-rikam-si-dexter-chodi-s-milionarem-dejcmarem.html
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    Nové kamarádky se shodly, že jsem sexy. Mám nové podprsenky a z nich radost. Poslední dobou jsem nosila šaty výstřihem dozadu, protože jsem se necítila dobře… Ale asi nastal čas přepnout do módu „když to máš, tak to ukaž"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam