• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Mám balení chalvy velký, jak půl dítěte.

_
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    KALIBAN: at napise dopis na socku ze neopravnene si privlastnily platby za mrtvou at to vrati :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Pocatkem roku jsem si nechaval zhruba za ledvinu revidovat svoje hodinky. Mam je uz asi tricet let, mam je rad, revidovany byly uz dvakrat a protoze se za tyden zacaly zpozdovat zhruba o dvacet vterin, rekl jsem si ze jim ten ozdravnej pobyt ve fabrice zase jednou dopreju. Kdyz mi je vraceli, tak mi muj hodinar jeste rikal ze by na mym miste rovnou nechal vymenit i reminek. Me teda pripadal "jako novej" - je to ocelovej segmentovej pasek a nejevil znamky opotrebeni - ale on tvrdil, ze ty spojeni vypadaj uz trochu podezrele a ze by to byla skoda. Pote co mi rekl, kolik ten novej reminek stoji jsem ale usoudil ze ten starej to jeste da.

No, nedal: dnes jsme si vyjeli s kancelari na nasem kancelarskym motorovym clunu po rece na obed, a zrovna kdyz jsem nastupoval do clunu, najednou cejtim na zapesti ze neco je jinak a v posledni chvili jsem hodinkam zabranil ve vyletu do hlubin.

Coz je ta dobra zprava. A kolik stoji ten reminek je najednou uplne jedno.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Furt se blbě uchichtávám. Kočičí kavárna, na dveřích v kabince, ve výši očí sedícího člověka.

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Pobavilo... po napsání příspěvku na Nyx jsem pocítila mírné dejavu... a taky že jo. Jak praví klasik, jde to rychleji, než jsem si myslel.

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Tihle typci jsou jak delfini, jedou na tvy vlne lhostejno jak rychle clovek jede

SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    MELDA: tady se musi nekdo podivat na dokumentarni filmy o sendvicich
    MELDA
    MELDA --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    byl jsem svědkem reálného provedení známé cimrmanovské scénky z vyšetřování ztráty třídní knihy "pane inspektore přibližně okolo čeho?".

banda šešti cápku na zahrádce hospody, už ve dvě odpoledne totálně na šlupky se rozhodla potěšit se skupinovým zpěvem. a fakt začali.

každej jinou pisničku, jiná melodie, slova, takt, každý začal jindy, absolutní kakofonie.
    a trvalo jim nekecám celou minutu než jim to seplo a postupně přestali. do toho ticha se ozval nějaký poslední zoufalec s ekvivalentem "...Třeboně...".

v ten moment už půlka okolního parku ležela smíchy a já si utíral výlohu vietnamské večerky kterou jsem poprskal.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Sedmisetkilogramový býk narazil v Lisabonu zápasníka na ohradu a usmrtil jej. Diváci tragédii zachytili na video - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-sedmisetkilogramovy-byk-narazil-v-lisabonu-zapasnika-na-ohradu-a-usmrtil-jej-divaci-tragedii-zachytili-na-video-40535740#

Nádhera on so many levels :)

Podívejte se na toho incestního kripla, rodokmen jak telefoní sloup, ten bejk slušně očistil lidskej genom, výborná práce :)

NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Nesmírně mne potěšilo planetárium na výstavišti, kam nám sehnala nesehnatelné lístky Limeta. Ta LED kopule je naprosto úchvatná.

Večer zakončený jízdou na horské dráze. No ječeli jsme všichni :-))

KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    VOYAGER: kolegyne byla ted na dva tejdny doma na Ukrajine, chtela si pro jistotu obnovit pas kdyby neco a kdyz to tam resila tak zjistila, ze predloni umrela, byla pomerne prekvapena
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Šéfová mi napsala, že mám dneska hezký zadek.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    jak moc se povedl ten bezlepkový perník se švestkami...
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Jak je poddajná.
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    dnešní vtipy z novinek:
    1. Muž z Tachovska bral 25 let starobní důchod mrtvé tchýně. Sociálka mu vyplatila milióny.
    2. Při placení v lékárně zjistila, že je mrtvá.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MATEEJ: jinak teda dobrej nápad vychovávat hatery a incely na seznam.cz, to tu rovnou můžem otevřít koncentráky a začít arizovat tsyvoe...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MATEEJ: no to je krásný ale vůbec nic to na věci nemění

Jako chápu, že je dobrý znát přímou úměru, sportovní pravidla, bejt motivovanej a dávat si cíle (připiš si další motivační hokusy pokusy) to ale nic nemění na faktu, že nadpis novinového článku "čím víc gólů dáme, tím víc bodů máme" je totálně debilní
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    ADAMIRA: Je to sice novinkovskej dreck, ale spousta lidí, zejména incelů, by potřebovala mnohem častěji slyšet, že když seš neempatický neudržovaný podivín, a zároveň při výběru partnerky míříš proklatě vysoko, tak že je problém primárně ve tvém úsudku a sebehodnocení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam