• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Máme letenky, apartmán v Camdentownu a lístky na Les Misérables. 🥰
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Svickovou umim za ty roky perfektni, ale dneska poprvy jsem varila rajskou. A je skvela :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Deadpool samurai

BACCARA
    BACCARA --- ---
    Zjevila se mi M. když jsem byl v Görlitz. A řekla "ty jsi blázen". Hezký sen :D
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    SIR_PROMOE: jasně, že na hadí stranu. Nechtěl jsem, aby se užovka žábou zalkla :P
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Burn ;))

SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    STARE_CASY: nebudte slusnej, reknete na ci stranu jste se chtel pridat/komu pomoct :))
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Vedle zahrady máme betonovou skruž s přepadem od pramene a za ním jezírko. Jezírko je teď na konci léta už bohužel vyschlé, pramen skoro neteče, ale ve skruži se pořád ještě drží žáby, trocha vody tam je. Včera, když jsem šel kolem, tak jsem zahlédl nezvyklý pohyb - ve vodě plavala užovka, která zrovna ulovila jednu žábu. Užovka to tedy byla poněkud hloupá, protože si vybrala žábu, která byla nejméně pětkrát větší, než měla užovka hlavu. Žába jí trčela z huby, zaseklá nohama... Užovka se ji snažila vytáhnout z vody, ale neměla šanci. Zvažoval jsem, jestli do toho mám nějak zasahovat, ale po chvíli to sama vzdala, žábu pustila a ta trochu zmatená a ožužlaná zmizela pryč. Nebyla to tedy užovka, ale ožužka...
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    Ta jeho noční turistika. Nevědomky zanechává stopy, které odhalí co v noci jedl. Tak dnes mě překvapil. Ani náznak a když vytáhnu uzená žebra, že je dám vařit, tak zjistím že jsou ořezaná? Ještě že ne okousaná. Ale nechápu, normálně by nechal nůž na lince, ale i ten uklidil :))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ANTICLOVEK: Znám, žeru vobojí :⁠-⁠)
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    SALVATOR: jj znam:)) taky cekni Dead snow. Jednicka nizkorozpoctak chill ale dvojka uz je rozjeta parada s nazi i soviet zombikama:)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    "Arnold Švajčiarněger" :)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Počasí a letní bouřka poránu. Snad bude pršet celej den :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ANTICLOVEK: Sisu je boží. Z trochu podobnýho, i když ne tak přestřelenýho ranku mám fakt rád taky Nobody. Teď v srpnu měla US premiéru dvojka. Znáš?

https://imdb.com/title/tt7888964/
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    SISU 2: Road to Revenge Official Trailer (2025)
    https://www.youtube.com/watch?v=N9t-ofzY3kg

jo a ještě mě potěšilo tohle láska.gif
    EGERIS
    EGERIS --- ---
    Pexeso od kolegyně.

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUDY: Užívám si poslední dny prázdnin, když děti ještě nejsou doma :) od pondělí už to nebudou podvečerní šlofíky!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Dal jsem si krátkého šlofíka a když jsem se o pět hodin později probudil, tak venku krásně leje. To abych si šel zase lehnout.
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    tří a půl letý syn si poslední rok velmi oblíbil Traktor od Visáčů.. nejvíc se raduje a jančí při sloce

JeZeĎák a děvka spolu jdou
    Před novou hospodou hrozně se radujou
    Nejdřív se tu spolu opijem
    Tvou ženu zabijem
    A děti ubijem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam