• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ENDER
    ENDER --- ---
    GRANTORINO: Tohle mi uz nekdo taky rikal, ze kdyz si dam kafe s mlikem, je to spatne, kdyz si to dam zvlast, bude to v poradku..
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    AXTHEB: no když tě přejede řidič... Tady podle paní kafe překyseluje a mléko je alergen! To už tady dlouho nebylo.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    GRANTORINO: Mléko nevím, ale kafe jednoznačně. Když že ráno přejede řidič, co si nedal ranní kávu, tak rakovinu nedostaneš.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Potěšilo, že slečna, která kolem našeho domu venčí huskyho, na nás zazvonila, aby nás upozornila, že jedna z našich slepic pochoduje po silnici.
    Potěšilo dále, že slepice na zavolání přišla a nechala se odvést domů.
    Jediný nepotěšený byl ten husky, který slepici zmerčil první a nakonec z toho nic neměl.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Pod článkem o rakovině prsu se objevila plodná diskuze. Ale rozhodné vede tahle paní, co tvrdí, že rakovinu prsu způsobuje tadá!! "Kafe a mléko" !!! Kdybyste nevěděli, komu dát Nobelovu tentokrát....

RUTHER
    RUTHER --- ---
    ZIGI
    ZIGI --- ---
    DRAGON: Vcera v Klucove to taky bylo super :-)

HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    HEJSEK23: ještě k tomu včerejšku
    tohle je teda stre video, ale včera ho hráli taky

Šel nádražák na mlíčí | Divadlo Járy Cimrmana a Police Symphony Orchestra
    https://m.youtube.com/watch?v=gJyu9VoEQjs
    ENDER
    ENDER --- ---
    ERRTU: Jojo, cim je clovek starsi, tim je to tezsi :) kde je ta doba, kdy jsem menil pozici/práci kazdy 2 roky...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    schíza mezi "těším se do nové práce" vs "nechce se mi zítra do práce..."
    ANA
    ANA --- ---
    Ze ten srsen, ktery se mi vcera v noci lehce zamotal do vlasu, byl v jadru dobracisko a nechal svoje zihadlo neaktivni. Uprimne byl asi dost zmaten a chtel co nejdriv pryc od ty divny jecici osoby.
    A taky me bavilo se cely vikend venovat rezani a ukladani dreva ze zhroucene stodoly. Pro mestaka a kancelarskou krysu super odpocinek.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Žernosecké otevřené sklepy, tady to vidím na každoroční tradici, parádní vikend :)

HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Pobavila mě mnemotechnická pomůcka pro barvy duhy

Češi Obvykle Žijí Z Mála Financí
    EADENN
    EADENN --- ---
    Naše okrasná, údajně nejedlá broskvoň se projevila jako rebel a obdarovala nás 5 kilama moc dobrých broskvích jednohubek.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PSO - Police Symphony Orchestra

neuvěřitelný srdcaři. To byla radost s nima spolupracovat

A budou 16.listopaadu v Lucerně, kdyby je chtěl někdo slyšet naživo
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Saturn Devouring His Corn"
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Jednička hraje Roblox a byl nadšený a skákal radostí o což se chtěl podělit. A víte co? Jeho postava měla můj skin (velký knír, skotská uniforma a Glengarry hat). Nesmím si to posrat, pořád jsem mu vzorem a puberta za rohem. Potěšilo velice :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Zdechovský pobavil (ač k němu mívám výhrady)

DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    SALVATOR: No, podle mě je to napůl parodie a napůl kalkul. Ty jednoduchý věci prostě fungujou - rýmy, smyčce, úsměvy ... co si asi od rána broukám, že, já, starý estét?
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Včera jsem potkal na cestach. Jel jak kdyby ho ukrad :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam