• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: nn. ale ten vagus styl sedi. ja si na to vzpomnel dneska dyz sem videl tuhle fotku. vpravo fotbalista Salah z Liverpoolu. to tricko imo takhle kupovany ale nevim :))

SITH
    SITH --- ---
    si kvůli vám googluji co je to Balenciaga a kdo je to Lukáš Viderman a děkuji moc, snad jste mi nezničili můj algoritmus na sociálních sítích
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Nebyl to crazy AF tatér Lukáš Viderman? :) Ten taky jede Balenciaga vagus styl, ale tak za 300K. O jeho existenci jsem netušil do momentu, kdy mi kamarád poslal video, kdy ho vzala jeho holka na cyklovýlet na venkov, kde malovali hrníčky. Připomnělo mi to krásny časy, kdy internetům kralovaly rozverně bizarní hvězdy typu Metrixe z Hroznové Lhoty a spol.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    BOBESH: to je ta slovanská mládež. Quiet luxury jim nic neříká 😉
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BOBESH: jeden z mojich dobrých kamarátov sa oblieka skoro výhradne do Balenciagy a je to teda dosť hrôza :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    vcera v metru takova divnoholka. vychrtla. retizek na nose, kolem koutku oci naky picoviny, roztrhany dziny, kerky a hnusny ruzovobily tenisky a na nich znacka Balenciaga! ty ve sem si rikal, estli to neni naka modelina v prestrojeni :)) imo byla vohakla tak za 30k nejmin, ale nebylo to vlastne vubec videt :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    jídlo co mi dcera udělala, až se vrátím z práce! Po 17 letech kdy jsem si občas říkala proč.. proč vlastně mám dítě???
    jsem právě dostala odpověd... .. ale vařit jsem jí naučila fakt skvěle!!! ale to vím už asi 8 let..
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Jamie Lee Curtis and Jimmy Recreate “Perfect” Aerobic Fitness Scene | The Tonight Show
    https://m.youtube.com/watch?v=PKDmcPqOl48&pp=0gcJCRsBo7VqN5tD
    ALESH
    ALESH --- ---
    Frank Turek: “Where does evil come from”
    Christopher Hitchens without even blinking: “Religion”.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    před hornickým muzeem v Ostravě na Landeku, sice už notně vyšisované, ale potěšilo. Sorry za mizernou kvalitu.

87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HAR4NT: přijatých rozhodně!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    DRAGON: no ale ten mel urcite o dost vic kalorii:))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HAR4NT: kámoš, se kterým jsme byli obrážet o víkendu vinařství, by s tebou nesouhlasil ;))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SITH: to není programovací jazyk, json je vlastně taková zjednodušená struktura s pojmenovanejma hodnotama, tedy způsob, jak přehledně zapisovat informace ve dvojicích "název" a "hodnota" ;) uznávám, že slovo přehledně je poměrně subjektivní, nicméně pokud je něco minimalisticky znázorněno, veřím, že bys během několika pohledů na hodinky věděl přesně kam koukat pro dohledání požadované informace :)

zkrátka tam vidíš toto:

time: 03:50:54
    date: Sobota, 10. srpna 2024
    heart rate: 64
    steps: 1209
    distance: 0,6 míle
    calories: 54,4
    battery: 98 %
    temperature: 31 °C

proto se mi to tolik líbí, zbožňuji minimalismus :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SITH: ale to nejsou programatorsky, programatori nedavaj 1200 kroku za den, natoz ve 4 rano
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Pobavila animace, která informovala o prvních svobodných volbách v roce 1990.

SITH
    SITH --- ---
    DRAGON: pěkný, ale jako ne-programátor bych se v tom nevyznal :)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Dcera o nové tělocvikářce v nové škole: "Nejdřív nás všechny seřvala, proč jdeme do šaten, když se můžeme převlíct v tělocvičně, pak nám řekla, že tam učí už 40 let, že to tak nemělo být, ale že už si zvykla."

Nemůžu se ubránit dojmu, že si možná ještě tak docela nezvykla.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam