• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    SALVATOR: Ježíši dík, nedávno jsem přemejšlela,co mi chybí k životu a tohle přesně vyplnilo ten prázdný bod v mém srdci
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Brown sauce, je to láska. Připrav se, rodino, několik tejdnů teď budu v tý sračce topit všechno.
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    87HIGHFLYER: pardon, lumpy bylo to první co se mi vybavilo…

87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    DANII_DP: to není deer
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dřín květnatý je rozkladitý keř nebo nevelký strom dorůstající výšky až 12 metrů.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Odčervila jsem průchozí kočky tabletou zabalenou v másle a šunce a teď mi tady stojí fronta, že chtějí ještě. Chacha, kdybyste hoši věděli, jak jsem ráda, že jste se nechali obalamutit!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Máme na zahradě ježka! Včera jsem ho zmerčila, je to pěknej macek. Večer vstane, vyžere kočkám misky a zase zmizí neznámo kam.
    Měli jsme i obří žábu, ale tu jsem jednou v noci cestou na záchod potmě přišlápla a bojím se, že to nedala.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    Den vždy zahajuju studenou sprchou na zahradě. Trasa ke sprše vede pod šňůrami na prádlo. V jejich rohu se zabydlel autistický pavouk: pavučinu přes noc utká vždycky přesně tam, kudy musím procházet, načež já mu ji vždy s povzdechem sundám (klackem), páč tady to fakt nejde směrovat ke kompromisu, já jinudy jít nemůžu. Sundám ji celou, protože vím, že dostavba je pro něj snadnější než novostavba. Ovšem další ráno je pavučina opět na stejném místě. Toho máísta se on prostě nevzdá. Tohle hrajeme už povážlivě dlouho - a mne pobavilo zjištění, že s rostoucí pavoukovou vytrvalostí ve mně vzrůstá pocit viny. Což mi připomnělo půvabný termín mého výcvikového terapeta Honzy Šikla EMPATOPATOLOGIE. Inu, co nadělám. (a jestli nastane den, kdy pod tou pavučinou ráno budu podlejzat v předklonu, tak mne snad manžel neuvidí. Nemusím mu přidělávat starosti o své duševní zdraví, že jo).
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Nyxí espresso hrníčky jsou za nacelou stovku, tak jsem doplnil zásoby
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    ze si mi podařila opravit i ta pumpa :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Ptát se umělé inteligence, jestli už, konečně, umí česky.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Potešil ma nový Reznorov single zo soundtracku na Tron, ktorý vyjde o dva týždne. Je to tiež jeho horniest song za dlhú dobu :p

Unsupported browser
    https://open.spotify.com/track/1xsEHo7mtGZLEG94vFX11z?si=GKaqxiHMQbKF9gzbvx66Rg
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MATEEJ: nejvic cute byla samozrejme kdysi moje svagrova, ale OK, tahle je taky fajn ;-)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Starý alba Dimmu Borgir. Musím zase provést nějakou revitalizaci playlistu. Možná bych měl přece jen začít používat Spotify místo boomerskýho stahování FLACů...
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    CLAVEN: mel by vypsat vsechny jeho funkce vc. myce hajzlu a svacinare!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam