• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Rodila jsem taterku a dostala moc milé pozvání ♥

FIDA
    FIDA --- ---
    Nikdy jsem neměla opar a celý dětství jsem si ho hrozně přála aspoň jednou mít (ne, komentáře není třeba:))
    No, tak jsem se dočkala. Akorát je pásový:)
    Hned jsem si vzpomněla na svýho ex, který s oblibou říkával- dávej si pozor na to, co si přeješ;)
    Zamyslela jsem se, co za blbost jsem si ještě tak přála...vzpomněla jsem si, že jsem chtěla mít taky něco zlomenýho:)
    Tak jsem si teď nahlas několikrát za sebou řekla, že žádnou zlomeninu nechci, snad to zafunguje!:D
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ATUARFIK: Přituhlo, prší, takže chlapec sebral odvahu a pokročil o tři metry dále do obývacího pokoje, kde jsem zrovna seděla. A co udělá kočka, která se narodila venku, celý život prožila venku a interiér lidského příbytku vidí poprvé v životě? Neomylně si to namíří ke gauči a nabrousí si o něj drápky. :)
    SITH
    SITH --- ---
    MATEEJ: rektorská masáž rekta rektálním rektem
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    SALVATOR: masáž rekta rektem
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Me bohuzel jo 😅
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALVATOR: Snažím se představit si masáž rektem a nic mě nenapadá.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ATUARFIK: To záleží, co je rektální masáž. Je to masáž rekta, nebo masáž rektem?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ATUARFIK: jak to víš? třeba ne :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    PIKKMA: Lepší než rektální masáže.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PIKKMA: mě naskočilo hrabání se prsty v puse za vydatného slinění z určitého žánru internetových videí...
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    KOUDY: Jooo to vlastně znám... Proto mám pořád ksichtík jak kdyby mi bylo 25! ha! :D Bukální masáž.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PIKKMA: No proste tam strcis valcovity predmet a tlacis na urcita mista ktera se tim padem vypnou. Nekde to delaji i zdarma :)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    MAR_TINA: a jak jako dělaj lifting obličejových svalů ZEVNITŘ? :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PIKKMA: zrovna v neděli jsem jela okolo takového místa, ale ošetřují šnečím slizem, ne kaviárem. Ve Lhotce žije více šneků než lososů.

Přijde mi to tam často kuriozní, že je takové velká kosmetická reklama na plotě u chalupy v malé vesnici.

FIONOR
    FIONOR --- ---
    PIKKMA: lososí bukálke?
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    to jsou ale divný procedury

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KOVOVAMINCE: Ale je to článek půl roku starej...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam