• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    ERRTU: v pohodě, já si to taky myslím :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ANTICLOVEK: jako já plně chápu že u vlastní babičky a dědy se to bude možná blbě poslouchat... ale švihák a kočka jak sviň!
    ZANKAZU
    ZANKAZU --- ---
    Vždycky, když jezdim z 1J na Hlaváku, na chvíli se zastavim u sochy Nicholase Wintona. Nedávno jsem tam stála a přišla babička se dvěma dětma, cca 8–10 let. Začala jim o něm vyprávět, o tom, co se v té době dělo, normálně a celkem na rovinu. Děti poslouchaly. Nakonec u povídá: „Děkujeme, pane Wintone.“ Já jsem tam stála totálně dojatá a chtěla jí říct: „Děkujeme, neznámá pani“
    A došlo mi taky, jak je tam ta socha hrozně důležitá.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SIR_PROMOE: To je taky ze stránek Lidlu?
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Na Andělu mi nějaká polozubá dezomommy strkala letáky stačilo. Zmohl jsem se jen na "no ty vole", a za mnou nějaká ženská řekla "FUJ!", což se hádám vztahovalo k tomutéž 🤣
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    včera odpoledne jsem upekla velkej plech koláče ze dvou kilo jablek, a teď je tam poslední kousek - tady to snad někdo žere nebo co! :-)
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    další super zkouška s kapelou....s takou fakt budeme na přelomu jara/léta koncertovat
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Ten víkend, jako víno. Povedené představení synka, trhy v naší obci a výlet do její domoviny, skvělé slavnosti, zábava a nakonec domácí muffinky a skvostný spánek. Já se ale mám.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ATUARFIK: Cesta Mňoura Dobyvatele pokračuje. Objevil, že lidé mají v domech nábytek, na který se dá vyskočil a procházet se po něm. Zatím jsem ho načapala na klavíru a na jídelním stole. Ale sáhnout na sebe furt nenechá... nevadí, přijdou mrazy a uvidíme, kdo s koho.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Ten širák ve skalách v Ostrově pod nejjasnějšími hvězdami a za šumění bříz, držela jsem svoje miminko za ruku a byla dojatá, jak tam byl šťastný.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    BAAL: A nad 6 si budou platit povinný..
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    ..."Přečtěte si to dřív než Hollywood"...
    HESOYAM
    HESOYAM --- ---
    NELLAS: Myslím, že to je právě ten důvod proč ten zákon vzniká.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BOBESH: Tak už vím, kde bydlíš :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak sem si to dal jeste podruhy pred barakem! :))

EZOUN
    EZOUN --- ---
    VIDA
    VIDA --- ---
    Já jedu touhle:

BOBESH
    BOBESH --- ---
    Uz jedoou :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam