• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    LUSINDA: by me zajimala nejaka jejich statisticka tech dob doruceni. Ja to mel obyvkle fakt do druhyho dne, ale lidi ktery to pozmrdilo je i treba tady jen na nyxu spousta.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    OCTOPUSS: no nevím. Dnes objednáš, za týden v alzaboxu máš......mě odradilo natolik, že to radši nechám vyzkoušet někoho jiného 😄
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Hele, konkurence zásilkovně!

BUBLINATOR
    BUBLINATOR --- ---
    Ach, potěšilo a dojalo promítání divadelní inscenace Má vlast v kině pilotů
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Novej Dexter. Uplne mam plne srdce :D
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Samozřejmě gangu v uvozovkách:)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Že se stanu členem španělskýho moto gangu jsem teda v bingu pro rok 2025 skutečně neměl
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Konečně jsem nějak dopižlal detekci opravdových návštěvníků mých stránek.
    1. každého návštěvníka jsem počítal jen jednou.
    2. z těch co jsem zaznamenal jsem vyloučil všechny ty, co na mých stránkách neklikli na jediný odkaz
    3. z nich jsem vyloučil všechny, kteří se identifikovali jako roboti
    A tisíců návštěv za čtyři dny je 500 unikátních a po pročištěni 12 skutečných (téměř skutečných - i robot může klamat, že není robot a také projít odkazy na webu, ale to už rozpoznat nedokážu)
    Ale proč to píšu. Zaujala a potěšila mě předposlední návštěva mého webu!

2025-09-25 11:16:06 | Country: Czechia       | City: Nýdek            | Referer: direct                 | (bho, astrobot, howto, aremasterer)
    2025-09-25 12:32:21 | Country: Czechia       | City: Prague           | Referer: direct                 | (bho)
    2025-09-25 15:46:44 | Country: Austria       | City: Vienna           | Referer: direct                 | (aremasterer)
    2025-09-26 11:04:17 | Country: Andorra       | City: Andorra la Vella | Referer: direct                 | (bho, astrobot, howto, aremasterer)
    2025-09-26 15:11:24 | Country: Czechia       | City: Prague           | Referer: https://astrofotky.cz/ | (bho)
    2025-09-26 19:07:38 | Country: United States | City: Dallas           | Referer: direct                 | (bho, aremasterer)
    2025-09-27 09:21:21 | Country: Andorra       | City: Andorra la Vella | Referer: direct                 | (bho, astrobot, howto, aremasterer)
    2025-09-27 09:36:44 | Country: Czechia       | City: Prague           | Referer: direct                 | (howto)
    2025-09-27 18:05:22 | Country: Czechia       | City: Prague           | Referer: direct                 | (astrobot, howto)
    2025-09-28 10:54:21 | Country: Japan         | City: Tokyo            | Referer: direct                 | (bho)
    2025-09-28 11:09:31 | Country: Antarctica    | City: Kunlun           | Referer: howking.cz             | (bho, astrobot, howto, aremasterer)
    2025-09-28 12:29:36 | Country: United States | City: Manassas         | Referer: direct                 | (bho, aremasterer)

Výzkumná laboratoř hluboko v srdci Antarktidy.
    SITH
    SITH --- ---
    Plusy od mých oblíbených místních id :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    sem si nakoupil na vejkend, ze budu pect. vcera sem delal muffiny, ale moc sem jim nechtelo. tak sem naznal, ze mi asi topi trouba jen tak na pul. pobavilo me, ze je to presne 2 roky a jeden mesic od koupe. tak sem ji dnes vzal a konecne poradne umyl, nez ji predam kuryrovi, kterej mi doveze novou :) a ted ji zkousim a vona zas normalne topi pica! :))
    doufam, ze sem to ted radne zakriknul a jak do ni neco strcim, tak bude stavkovat!
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ATUARFIK: a proč bych to nějaké kočičce měla dělat?
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Že Chorvati někdy říkají Chorvatsku "Lijepa naša" (naše krásná) a Srbové se toho chytili a říkají někdy Chorvatsku Lijepa vaša.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HONZA09: "Blyaaa nu i što?" "Blyaaa nu chren i job tvaju mať!" "Spasíba"
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Skoro tak dobré jako pojmenovávání kastrovaných toulavek po bývalých partnerech.

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Afghan man speaks 6 languages 🇦🇫🤯
    https://www.youtube.com/shorts/iD_7psGJLAo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam