• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ATUARFIK: to je pes bykohryzny,ten na lidi nejde!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Za bezprostředního předka boxerů se pokládá malý, takzvaný brabantský býkohryz."

Chtěla bych mít psa plemene býkohryz. "Toho se nebojte, to je náš býkohryz, ten vám nic neudělá..."
    ENDER
    ENDER --- ---
    Objevil jsem prohlizec Brave. V telefonu umi prehravat youtube i se zhasnutym displayem a vubec je takovej fajn.. I v kompu je super, ted to jen vsechno prehazet...
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Volby 2025: Pošlete peníze, žadoní Sterzik
    https://www.novinky.cz/clanek/volby-do-poslanecke-snemovny-poslete-penize-nemam-na-slozenky-ani-uhli-zadoni-sterzik-40542256

Možná si fakt držím hraničně funkční duševní zdraví absolutní neznalostí český politiky. Vůbec jsem netušil, kdo tenhle vocas je, vědět jsem to nepotřeboval, ale tohle mě pobavilo :D Jeď do Ruska ty kriple.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    České parlamentní volby v Konžské demokratické republice suverénně ovládla Balbínova poetická strana. Získala dohromady dva hlasy, všichni ostatní ostrouhali a nezískali ani jeden. Volební účast přitom byla 33,33 procenta.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    EGERIS: LOL, tak oni si zvoli potencialne zkorumpovany vedeni radnice a pak se snazi jejich kroky prevratit referendem. Zastavba v Ryzovne je teda uz docela letity tema, takze asi i opakovane.
    EGERIS
    EGERIS --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    okamura: budu mluvit s vítězem voleb jako z vítězem voleb abych zjistil jaký má názor jako vítěz voleb, nejprve je potřeba jednat svítezem voleb, důležité je pro nás prosadit program s vítězem voleb a to zavisí na vítězi voleb.
    předopokládám, že to tak bude, možná to bude jinak ale v tuto chvíli je to tak

ježišikristedoprdele :D
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Cirque de Soleil, fascinujici.
    ALESH
    ALESH --- ---
    SUBVERSION: ja si vzdycky hledal chytrejsi holky nez jsem ja. Sexy mozek je nejvic.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SITH: áno, ale aj malé radosti sú radosti
    SITH
    SITH --- ---
    CLAVEN: ale ruské kurvy MOTO tam jsou
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Že sa ruské kurvy Stačilo nedostali. Otváram šampanské asi
    APPU
    APPU --- ---
    Fňukající Konečná v telce. To se neomrzí
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Komunisti to nedaj :D
    Happy
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    TRISSIE: ne, my to nechame proschnout a pak to budeme snupat :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Už je sečtená půlka Brazílie.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ERRTU: no, vy budete mít asi najemno nasekaný tatarák, co? :-)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    TRISSIE: ...a tak byla vynalezena paštika :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ERRTU: já ráda naklepávám řízky u politických debat. ale nesmím je poslouchat moc dlouho, bo jinak by měly ty řízky tak milimetr na výšku! :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam