• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    kdyz si vas spoluzaci vasi dceri pridavaji na steamu do pratel :D

KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tyve motoristi ve vlade je vetsi bizar nez VVcka a to jsem si jeste tyden zpet myslel ze Vita Bartu uz nic neprekona.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Dopravu bych mu dal, ať se ukáže jak na ty motoristy myslí :)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    V 3. světový čistka, jak když se Sedláčková loguje na twitter. Bacha komu dáváte palce nahoru :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    to snad neni možný:)) ministr zahraničí. A víte co? Já bych těm čurákům ty posty na rok předal. To by byl takovej průser, že by je už ani dezolati nevolili :) (prehanim, jasne ze volili)

Facebook
    https://www.facebook.com/share/v/1BXbxwT9Rc/
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    😃😃😃
    Píseň o Filipu Turkovi aneb Miluju a hajluju (Miluju a maluju)
    https://youtu.be/KaJvs6_QkYQ?si=nQC9cZCh8thuujeE
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Pan prednasejici rika: "Dnesni tema je vznik SS... ne, nebojte se, nejedna se o seminar o vzniku Motoristu, jedna se o slunecni soustavu, radsi to tady rozepisuju" :DDD
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    CLAVEN: Stejně je to krása. Před dvěma týdny Huntington, teď tohle... o to víc mi nejde na rozum, jak to, že některé země pořád kráčejí rychlým lumíčím pochodem přímo do středověku.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Toto je obrovská vec, ak to bude fungovať aj u ľudí.

New Alzheimer's Treatment Clears Plaques From Brains of Mice Within Hours : ScienceAlert
    https://www.sciencealert.com/new-alzheimers-treatment-clears-plaques-from-brains-of-mice-within-hours
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    sem rad co se ted deje s tim hranolem. pred rokem sem se kvuli tomu pohadal s blizkym kamaradem. ja sem tvrdil, ze toe kokot. on mi oponoval. tak snad uz mu to taky docvaklo :)
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    "No zlato, ty seš taková sexy stylová běžkyně. Já kdybych chodila běhat, tak běhám jen za tebou" .. :D
    A já si myslím, že takový motivační sousedy by měl mít každej :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak dobrá zpráva, rozjíždíme se. Jen se asi všichni do soupravy nevejdete, tak buďte ohleduplní, do dvou minut jede další.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    NELLAS: Vrať se, snídani ulovíš po cestě domů.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BACCARA: Ale já si chtěla dát snídani v kanclu.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    NELLAS: Ano!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Hlášení v metru na Budějovické.
    Vážení cestující, tato souprava cestující nepřepravuje, vystupte si.
    Z důvodů problémů ve stanici Pankrác ze strany zaměstnanců externí firmy budeme čekat ještě pět minut.
    Tak... ještě pět minut!
    Přemýšlím, jestli nebude lepší se vrátit domů.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Ten břitký humor Tomáše Sedláčka ve Fokusu. :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Uprostřed oběda mi přistála v telefonu zpráva od sekretářky "ředitel tě chce do pěti minut vidět u sebe". Polilo mě horko a cestou do schodů jsem si začala updatovat Linkedin... u něj před kanceláří zástupkyně, taky se tváří, jak když jsem jí sežrala její oblíbené koťátko, tak zblednu a přemýšlím, které z mých másel na hlavě se na mě provalilo...
    Debilové. Zorganizovali flash mob, který mi popřál k narozeninám, a dostala jsem výborný dort.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Prostějov neexistuje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam