• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TRISSIE: Na začátku si ten krumpáč prohlíží, jako by uvažoval, jestli se s tím dá vzít někoho po hlavě.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    XB81: nekonečně mě těší, že máme prezidenta, na kterého můžu pyšná!
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    jaký kočky? 🫣
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Že už zase vidím Hejska a tím pádem mám tři kočky zase komplet.
    NEI
    NEI --- ---
    Dneska po obídku 5yo Kája: A proč nám pořád čteš pohádky jenom ty?
    Já: Protože mě to baví!
    Kája: Ahá!
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Vyjebe s Motořitěma i ryborakem a dobre jim tak, preju jim to

https://x.com/odscz/status/1984204430657626503?s=46&t=vFN873Bp6CeL0xkZdoNwpg
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Nas kolega ktery pochazi z okoli Neapole pro nas usporadal vecer s tou jedine spravnou pizzou. Privezl si plnou dodavku s vybavenim i ingrediencemi ktery pochopitelne nenakoupil tady (kde diky tomu ze tu zije pocetna italska komunita to jde v mnoha specializovanych obchodech velmi dobre) ale extra dovezl primo z obchodu u Neapole kde nakupuje jeho pocetna rodina, instaloval plynovou picku s teplotou pres 450 stupnu a potom nasledovalo cosi jako italske silenstvi, poprve jsem ochutnal asi ctyri druhy o kterych jsem netusil ze existujou :-) A nakonec tiramisu podle receptu od babicky, well, respekt, respekt :-)

Tohle je ten aspekt imigrace kterej vsichni ocenujeme - nikdy nezapomeneme kdyz neco podobneho usporadala praktikantka z Indie :-)

HOWKING
    HOWKING --- ---
    SlowWalkia
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    HEJSEK23: 🤷‍♀️Asi jezdíš nevybranými vlaky.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    LIMETA: zrovna dneska jsem si říkal, že už jsem delší dobu neviděl ty divný sekuriťáky. To je náhoda, nebo s tím čd něco udělali?
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Světle plavé štěně plemene Cane Corso, které se přiběhlo pochlubit plyšákem. Bude to nádražní hlídač místních sekuriťáků. Ty jo, jako kdyby tušili, že se dnes potřebuji poňuchňat s nějakým chlupatým psiskem.
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    že jim ta rajská chutnala. a to jsou dobří testeři :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    OVERWATCH: Sobota byla brutální :)

PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    4. Patrik Hartl (7. 10. 2025, Praha)
    https://www.youtube.com/watch?v=2ZJkXJkUIww

libi se mi jeho uprimnost
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Pobavilo, veľmi pekná recenzia

The Witcher season four review – Liam Hemsworth is as charismatic as a bollard in a wig | Television & radio | The Guardian
    https://www.theguardian.com/tv-and-radio/2025/oct/30/the-witcher-season-four-review-liam-hemsworth-replaces-henry-cavill-review
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam