• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Instagram domovni_bratri

Domovní Bratři👑 (@domovni_bratri) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/domovni_bratri/
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    SCHWAB: dám vědět, jestli jsem nastoupil olympijskou cestu, mistrovství světa ve fotbale nebo jinou méně frekventovanou sportovní událost :)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    MLIKARNA: to znam, to se mi stalo před třemi lety. Příští rok to zkusím zase!
    ZANKAZU
    ZANKAZU --- ---
    Dnešní Kytice v Národním
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Po 4 letech sem si byl zabehat a nechcipl sem :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MARKYSHA: To je mi jasný, jen tak popichuju. Syn autobusem směr Kladno jezdí na kroužky a vždycky dramaticky líčí, jak, slovy klasika, celou cestou stál na jedné noze a ještě ne na vlastní.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ATUARFIK: ale tak mně se to stalo po dlouhý době, pořád mi tohle riziko stojí za to pohodlí, co tam mám.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MARKYSHA: No, vlakem... :))) MARKYSHA
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ATUARFIK: no já od té doby jezdím radšivlakem, to je strašná řežba o místa, na to nemám žaludek. A když stojím v uličce, tak se tam moc nevejdu a nikam nedosáhnu.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Od srpna se může v příměstských autobusech nastupovat všemi dveřmi. Zaplaťpánbu za to, ty fronty u předních dveří a jimi způsobená mnohaminutová zpoždění byly k uzoufání. Dneska jsem si ráno uvědomila, že Lítačka zůstala v jiném batohu, tak si ještě říkám, že je super, že si člověk ty kupóny může operativně přehodit do mobilu. No, nebylo moc co přehazovat. Měla jsem docela kliku, že jsem za poslední tři týdny nepotkala revizora. Zatracené nastupování všemi dveřmi! :)
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    Konečně přišla nová sedačka a je top! Jupiii
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Chtěla jsem to napsat do Co vás nasralo, ale neměla jsem čas to napsat a teď už se tomu směju, tak to napíšu sem:
    Jedu vlakem a v kupé sedí dvě báby, co si vzájemně čtou bulvár, ta jedna pořád, že by otevřela okno. Jako bylo tam vedro, ale my s pánem, co si chtěl číst a kvůli tomu nemohl, a úplně zničeným puberťákem jsme měli stejný nápad, že když jí to nedovolíme, tak vypadnou o kupé dál, tak jsme všichni najednou řekli hromové NE. No nevypadly, jen uraženě kvokaly. Hodinu a půl před příjezdem mi na mobilu pípla mimořádná událost, že v cestě stojí rozbitý vlak. Čekala jsem, co z toho vyleze, jestli ho mezitím opraví nebo co. Tak ne, v nějaký prdeli nás vykopli, že máme jet náhradním autobusem. Naivně jsem si myslela, že když to věděli dopředu, tak už tam budou přistaveny minimálně tři velké autobusy pro těch 500 lidí, co se vyvalilo z vlaku. Nebyl tam žádný a nebyl tam žádný ani po půl hodině. Přítel už mě sháněl, nemohl se mě dočkat, tak mi řekl, že si mám zavolat taxíka. Tak jsem si stoupla stranou od toho davu a zavolala si ho. Najednou přijel takový prťavý autobusek a ještě zastavil stranou od toho davu, takže jsem jim stála v cestě. Těch 500 lidí se rozběhlo přímo proti mně, myslela jsem, že udeřila má poslední hodinka, ale stačila jsem uskočit. Autobusek pak tam tři hodiny jezdil tam a zpátky. Já čekala na toho taxíka. Mezitím tam přijížděla auta známých pro ty šťastnější a další taxíky. Ćekám, čekám, čekám a už je mi to divný. Tak volám na dispečink a paní, ale "vy už jste odjela, ne?" Já: "No to bych si asi všimla", tak se omluvila, že mi pošle další taxi, že zřejmě tamtím odjel někdo jiný. Čekám, čekám, čekám. Nic. Mezitím lidi ubývali, přišel člověk z nádraží, že za čtvrt hodiny jede vlak. Pak přijel nějaký taxík a já konečně odjela. No byl to jiný taxík, protože mi řidič z toho "mého" volal, kde jsem.:-))) Jak se mi s Českými drahami dlouho nic nestalo, tak tohle stálo za to :-)))
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Jak si obě zalezly do kapuce. Tenhle pocit se nezapomíná, i když jsem ho naposledy prožívala asi před sedmnácti lety.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    stojím na přechodu, čekám na zelenou. najednou se za mnou ozve příšerně hlasité "škyt!!!".
    leknu se, s trhnutím se otočím, čekám regulerně krvavé cárý a rudou mlhu... nikdo. asi ho to rozložilo na atomy.
    sklopím zrak a koukám do vykuleného obličeje desetiletého caparta který na mě valí oči který se lekl jak jsem se lekl.
    chvilku na mě civí a pak povída "....eee... dobrý den?"
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Doufám, že se to potvrdí.

Ukrainian forces have launched a major counteroffensive near Dobropillia (to je hned vedle Pokrovsku), methodically eliminating isolated Russian pockets and liberating multiple villages. When the Russian high command finally realized the scale of the collapse, desperate mechanized counterattacks only resulted in catastrophic losses, with over 1,200 casualties in one sector alone.

https://euromaidanpress.com/2025/11/02/frontline-report-2025-11-01/
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Už na to koukám půl hodiny a furt čekám kdy se sekne

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/SweatyPalms/comments/1omghva/professional_yuca_cleaning/
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Heidi Klum a její kostýmy. Každej rok
    .
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jako ty prompty to bude chtít ještě poladit, ale Sora 2 je zas o kousek dál :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam