• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    MLIKARNA: co říkala?
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Psal jsem si s miss earth :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TRAGED: "waist of time" :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Motořiť Micinka drží minutu ticha za zesnulého převora Pytla uprostřed rozhovoru.
    https://x.com/jura_haczek/status/1986012614351286449?s=46&t=vFN873Bp6CeL0xkZdoNwpg
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    EZOUN: jojo, tím jsem včera na obědě odrovnal mladýho kolegu když jsem mu vyprávěl, jak jsem si na VŠ koupil z výdělků na brigádě parcelu u Prahy....a proč on taky nechodil na brigádu.....
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    EZOUN:
    Premyslim jak dlouho jeste tyhle zmrdici budou zminovat drahy kafe nez se pohoupaj za koule v pruvanu.
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Dneska si dam meltu a koupim si byt, investicni.

87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Prisel k nam do kanclu novej kolega, co ma bejt expert na jednu zalezitost. Ma jedny brejle na ocich a druhy na hlave. Naprostej expert.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Že vyhral Mamdani
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Keramika klapla, nekdo jim odpadl. Se tesiiim.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Slavime letos 25 a 30 let organizace, ve ktere pracuji. Pristi tyden mame galavecer, na ktery chystam kratky video. Probiram se tady hromadou fotek praruzne kvality, stari a umiram smichy. Jsme tam vsichni hubeni, vlasati, mame na sobe sileny/skejtovy hadry/jsme nahy/polonahy, vsude kourime a lemtame nejaky drinky. To byly casy!!!

Na detskem dni v Brandyse nad Labem mame modrou 1203!:)))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: nemusí tím poznat otce, i ta lékařka může být z IVF. Jestli si tím medik párkrát přivydělal.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    kamarádka byla počata pomocí IVF, dárce byl anonymní, "nějaký medik". O 39 let později počala svá jednovaječná dvojčata rovněž cestou IVF, protože manžel má chronickou nemoc těžko slučitelnou s přirozenou reprodukcí. Když jí na pražské klinice po několikáté zdravily kolemjdoucí sestřičky, jako by ji znaly, začlo jí to vrtat hlavou. A pak zjistila, že součástí personálu je i lékařka zhruba jejího věku, která je jí ale fakt hodně podobná (kamarádka má výrazné rysy). Kamarádka je jedináček a vědomí, že tohle bude s velkou pravděpodobností její ségra, s ní dost cvičilo, ale...ale nebude nikomu zasahovat do osudu atakdále. (a taky by poznala svýho tátu, of course - kdo by se té myšlence ubránil...). A že se tohle stane zrovna u příležitosti IVF v další generaci, to by člověk těžko vymyslel.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Well well, to bude v rachot.
    "Už ve čtvrtek chce budoucí vláda Andreje Babiše představit odborníkům novou podobu stavebního zákona. Místopředseda ANO Karel Havlíček připustil, že nebude dokonalá."

Pobavilo mě, jak dělají rytíře a zachránce, přitom poslední stavební zákon podepsala tato sestava: Vondráček v. r., Zeman v. r., Babiš v. r. Nepotěšilo nic.

Tak jo, připravme se na další vlnu nárůstu práce a zakázek před novým zákonem, to bude zas masakr.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Snimek-obrazovky-2025-11-04-133022
    ALESH
    ALESH --- ---
    Dohaduju setkani s kamoskou po dlouhe dobre. Resime kde se potkama, a povida mi kde pracuje. Ukaze se, ze pracuje pres ulici od nas a vidime si navzajem do oken :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ATUARFIK: naopak, složí z toho dva syntezátory a půl žehličky! :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam