• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    C’est comme ça que ça se passe sur la route #tesla #electriccar #memes #humour #teslamodel3
    https://www.youtube.com/shorts/TDaYX3kdXx8
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    LIMETA: jestli tě k tomu pan učitel vůbec pustí ☺️
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Do want

LIMETA
    LIMETA --- ---
    Dnes se ve škole budu učit parkovat. :D

DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    HONZA09: jsi mi pripomnel neco co jsem udelal pred par lety :)

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Pobavilo mě to zejména proto, že jsem přežila celou jednu finskou zimu, pěkně od září do dubna :)

VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Dnes pobavila Ikea

DRAGON
    DRAGON --- ---
    NICOLLETTE: no to jim spíš naopak rád naposled zaplatím za lupen.. Thanks for all the fishes, boys!
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    HOWKING: daroval to jako příkladný křesťan na opravu kostelů. Ale dobrý příklad to není..... gamblit se nemá 🙂
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    LUSINDA: Takže vyhrál tři své měsíční platy? Ten to fakt potřeboval. A ti co žijou z ruky do huby a modlí se aby vyhráli a aspoň zaplatili své exekuce, ti si neškrtnou. Boží spravedlnost...
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Bejt na guestlistu asi na poslední koncert J.A.R.
    Díky!
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    LUSINDA: Jaká jsou boží přikázání dle Bible?
    Tady je „Desatero“ podle Bible (Ex 20,2–17 a Dt 5,6–21), stručně a srozumitelně:
    Nebudeš mít jiného boha přede mnou.
    Neuděláš si modlu a nebudeš se jí klanět.
    Nezneužiješ jména Hospodina, svého Boha.
    Pamatuj na den odpočinku a světíš jej.
    Cti otce svého i matku svou.
    Nezabiješ.
    Nesesmilníš.
    Nepokradeš.
    Nevydáš proti bližnímu křivé svědectví.
    Nebudeš dychtit (požadovat) po tom, co patří bližnímu – jeho domu, manželce, majetku atd.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Pobavilo. Nemají náhodou katolíci hazard za hřích?

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Krásy Vyšných Vlkodlaků.

_

_

_
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    našel jsem ve sklepě v krabici od vina archivní láhev z roku 1979. By mě zajímalo, jak ten ryzling chutná, ale otevírat to nebudu :)
    OT_
    OT_ --- ---
    Pan Kejval z České Lípy mi opravil starý dálkoměrný Olympus XA za tři dny & tři stovky:)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Vcera jsem si sel do jednoho malyho obchudku nechat spravit svetr. Pracuje tam nejaka starsi pani asijskeho vzezreni a za ty roky zna moji garderobu jako malokdo. Spravit svetr umi na pockani, stoji to par babek. Nicmene, pri placeni se ukazalo, ze tech par babek - konkretne deset - nemam, a ona zadnou bezhotovostni platbu nenabizi. Ma ten obchudek v jednom velkym nakupnim stredisku kde bezi bezhotovostne uplne vsechno, a samozrejme jsem tam po chvili hledani nasel i bankomat, ale pri te prilezitosti mi doslo ze to je prvni hotovostni platba po mesicich. A ze tech osm padesat v mincich uz mam v penezence nedotcenejch stejnou dobu, a pouzivam je jenom na uvolneni nakupnich voziku. Hm.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam