• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Včera a dnes jsem u ovcí měla děti z místní školky. Poučena z historie vždycky začínám otázkou, jaká mají nebo chtějí mít zvířata, abych se to nedozvídala postupně v půlce každé třetí věty. Včera jedna holčička nadšeně hlásila, že mají doma husu…
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Super, to se mozna jeste jako retuser uzivim 🙃
    ZRK
    ZRK --- ---
    R_U_SIRIOUS: A představ si, že jsi úplně vedle. Jedná se jednak o oficiální věc, o které jinak ta ai ví všechno. Včetně přesného vzhledu. No a taky jsme dodali fotografie. A nemakám na tom sama. Je nás víc a přesto se nedaří…
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    MLIKARNA: Moje první “lego” byla Cheva 8 čerpací stanice. Překvapivě je stále v prodeji.
    NEI
    NEI --- ---
    ADELHAIDA: No tak si koupím v obchodě nějakou blbost a při tom rozměním?
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    NEI: A tak zas když už k tomu bankomatu jdeš, tak si chceš vybrat víc, že jo, abys k němu zas nějakou dobu nemusela. A platit tisícovkou nebo dvoutisícovkou částku kolem 600,- Kč není podle mne zas taková bláhovost:-)
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    MAR_TINA:
    MARASAN: Basic 545 a brácha má Castle 6077

Nejlepší lega ❤️
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MLIKARNA: jaky? moje bylo basic 733, fantasticky.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    ZRK

Chtít po AI, aby vykreslila obrázek odpovídající realitě, na základě dat, která jsme posbírali z obrázků, které nosíme v hlavě a odkládáme na úložiště.

Představte si to, to už je skoro jako ten obrázek ostrova uprostřed jezera, kde leží jezero, uprostřed kterého leží ostrov...

Tomu se říká "realita". :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MLIKARNA: uka který :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: Velká část bankomatů nabízí nejméně pětistovky.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Vypral jsem pračku s dvěma papírovejma kapesnikama a ani jeden se nerozpadl - žádný debilni žmolky
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Xiaomi g20 jsem si koupila domu a xiaomi g20 max do terapeutovny, protoze tam furt luxuju jemnej pisek. :)
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    ACIDQA: uka, zvazuju:)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    CHEESS: xiaomi
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    ACIDQA: jakej si vybrala? Já furt váhám..
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Našel sem přesný typ svého prvního lega, který jsem dostal někdy v roce 91 nebo 92, stáhnul sem si návod a hned jak pojedu k rodičům si ho zkusím postavit, těším se jak malej kluk:)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NEI: Jak který bankomat - někde konkrétní bankovky, jinde několik možností, jinde random
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Soutěž o nej******* doménu vyhrává

MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    HEJSEK23: nejen hlasivky aneb jsem tým brunety.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam