Těší tak trochu masochisticky. Velmi pečlivě se vyhýbám hororům a fakt mě nezajímaj zombies. Ale uplně neskutečně mě bavila World War Z a považovala jsem ji za skvělou politologickou a socio-kulturní studii. (knihu. Ten film je imho totální mrdka a zabil všechno, co na tý knize je zajímavý). Sice mě ta knížka děsila natolik, že když jsem ji četla, občas jsem večer šoupala nábytkem, abych zabarikádovala dveře (horory FAKT nedávám), a musela jsem ji nakonec rozdat, protože kdykoli jsem ji jen měla doma, i když zašouplou do rohu knihovničky a neotevřenou, vracely se mi zombifikovaný noční můry... Ale prostě mi přišla skvělá. A už dobře deset let mě čas od času napadne, what the fuck happened to North Korea. A kamarád mi právě poslal fan fiction, která prej je skvěle napsaná a otázku Severní Koreje dost hezky zodpovídá. Asi se poseru strachy, ale kurva mně se tak uleví, když na tohle dostanu nějakou uvěřitelnou odpověď a budu si to moct mentálně odškrtnout :D Asi jsem ochotná zaplatit pár týdny zombie nočních můr, prostě to potřebuju vědět :D