• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    Pneuservis ma pro zákazníky čekající na přezutí zřízenou wifi.
    Problém je, že signál nedosáhne do čekací místnosti :D
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Takhle paní je prostě hrdinka. Šla si za svým a tomu svému dítěti doslova změnila život.......❤️🍀 Potěšilo.

Facebook
    https://www.facebook.com/reel/1542734190213354/?app=fbl
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    EGERIS: konicek bude pravdepodobne propasirovanej celnim sklem na prednich sedadlech toho modryho auta...
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    PAN_SPRCHA: taky jsem si říkala, že rovnou počítá s inflací :))
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    IRINASH: no chlapec si jenom dobře spočítal inflaci kterou pamatuje, a pokud předpokládat že bude takto pokračovat...........
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    Ambice našeho druháčka...proč si klást malé cíle, když můžete být třeba trilionář. :D

EGERIS
    EGERIS --- ---
    Našel jsem na Necyklopedii fotografii své autonehody s popiskou "Pohlavní styk – pozice na koníčka". 15 let jsem žil v tom, že to byl sendvič.

GUMBA
    GUMBA --- ---
    Dnešní interview s Milanem Uhdem.

17. listopadu - Interview ČT24 | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/10095426857-interview-ct24/225411058041117/
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Slyset dneska zpivat Maria hymnu. Potesilo a dojalo jako prase!

Uplne me zalil pocit vdeku a hrdosti, ze mam cest znat takovyho kabrnaka!:)
    OLIII
    OLIII --- ---
    GIRAFFKA: Taky tak! A jako věčnej snažílek mám koupený i pohledy. Od teď už jenom obcházím vánoční trhy a piju svařák.
    ZANKAZU
    ZANKAZU --- ---
    AXTHEB: to vlastně neni špatnej nápad, dík
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    CROSS: jj, taky speedmaster, jako spravnej boomer kterej zazil lety apollo :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    BLOWUP: Takhle jsem byl před lety v Ženevě v Omeze kupovat Speedmaster Moonwatch (kamarádova manželka mu chtěla snad k narozkám, a zrovna jsem měl cestu do Čech). Přišel jsem tam v taktickejch kalhotách a jetý bundě Bushman jako správnej Čech, dveřník taky měl pochybnosti, a prodavač ještě větší — šel jsem najisto, jako když jdeš koupit náhradní díl na kolo nebo tak něco, oni na mě jako s příběhem…
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    pobavilo.
    Pred necelym rokem jsem si za pul ledviny nechaval revidovat hodinky - mam je rad a minimalne jednou za pet let bych jim to mel doprat. Prisly jako novy, znackovy hodinarstvi mi je predavalo jako korunovacni klenoty a rozesli jsme se s tim, ze se nejakou dobu neuvidime.

Asi pred tydnem jsem si vsiml, ze pri pouziti chronografu (stopek) a jeho opetovnem vynulovani mi rucicka ktera meri hodiny neskoci presne na nulu, ale zustane stat asi o milimetr vedle. Coz by se nemelo dit, ze ano. Takze jsem pres veskery odpor ktery chovam k navstevam mesta vyrazil do zmineneho hodinarstvi, abych jim poskytl prilezitost uvest to zase do poradku.

To hodinarstvi funguje tak, ze maji jednoho zamestnance - vzezrenim pusobi jako gorila z nejakyho klubu ktery navlikli oblek a bily rukavice - jehoz jedina pracovni napln je, ze stoji nehnute zevnitr prede dverma a kdyz zmerci nekoho, kdo se chysta vstoupit, tak mu ty dvere otevre. Tak to teda bylo pokazdy doposud, az do minuly soboty. Vyrazil jsem do mesta na motorce, takze jsem se pred tema dverma objevil prislusne vystrojenej, s trickem Spaceship Nostromo - building better worlds a cernou Perfecto kozenou bundou. Dvernik mi otevrel, prejel me pohledem a sdelil mi, ze pravdepodobne nikdo z personalu zrovna na me nema cas. Coz me opravdu uprimne rozesmalo: zeptal jsem se ho, co presne se mi snazi sdelit, jestli se mi snazi naznacit ze jako mam stat pred tema zavrenejma dverma az se nekdo uraci me prijmout, nebo co presne to ma znamenat. Nez mi stacil odpovedet tak s mohutnym mavanim rukama priklusal manager a strasne se omlouval, ze samozrejme nekdo okamzite prijde a jestli bych si pral kafe nebo co by pro me mohli udelat :-)

Je to pravda odveka, saty delaj cloveka ;-)
    ACKO
    ACKO --- ---
    GIRAFFKA: já taky a dělá mi to velkou radost, už si jen koupím své oblíbené vánoční kytky do bytu na začátku adventu a nic neřeším
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PREKOTKA: Před mnoha a mnoha lety jsem je zrušila. Rozhodnutí, které mě těší dodnes :)
    I kdybych je slavila, odmítala bych stres a nátlak a udělala bych si to s někým hezké, ač teda nepříliš nazdobené a s minimem dárků a až by přišel ten čas :)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    NELLAS: taky si Vanoce uzivas bez stresu a idealne az ve vanocni cas, nebo mas Vanoce u zadku?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HEJSEK23: Kromě mě teda.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    HEJSEK23: ted trochu jo. Mam se priste pripomenout v zari,at s tim taky muzete zacit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam