• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MELDA
    MELDA --- ---
    taky mam jeden k tematu :-)

CROSS
    CROSS --- ---
    z newsletteru:
    Pope Leo XIV revealed on Friday that he uses a different Wordle starting word each day, a strategy one can only recommend if you have a direct line to God.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Koupil jsem si před týdnem hru Detroit become Human. Hrál jsem to pod dvě hodiny a i když to vlastně nebylo špatné, tak mě herní mechaniky, které byly strašně pomalé docela obtěžovaly. Všechno strašně dlouho trvalo. Tak jsem se rozhodl to vrátit.
    Ale když jsem to vrátil a prošlo to, tak mě furt hryzalo svědomí, že to nebylo tak špatné a že jsem možná udělal chybu.
    No a teď koukám na slevy na Steamu a ze 40 Eur je 8 Eur. Tak jsem si to koupil znova. A mám fakt radost. Kdybych to nevrátil, tak mě to fakt dost sere :D
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Potkala jsem jezevčí stopy.
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    Maličký mě dnes potěšil. Už tři týdny se daří, že sní obědu masozeleninový příkrm, a dnes jsem se odvážila mu sama uvařit. Moc mu chutnalo a dokonce zvládl i malé kousky brambor. Po roce a půl kaší s banánem čtyřikrát denně je to pro mě s Damíkem obrovský úspěch. (Stálo to spoustu nervů, slz, přemlouvání, prošení, pár kopanců, modřin a jeden kopanec do oka). Ale kurňa jo! Snad nenastane regrese a příští rok se mi podaří, aby se naučil kousat a jíst normální jídlo, nemixované.. To by bylo fakt úžasné
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    Dneska mě velmi potěšilo, že jsem na louce našel klíče od auta, které jsem tam přesně před třemi týdny ztratil.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ráno jsem si pořádně postála v kolonách (vony v nich totiž stojí i autobusy), což mě teda nepotěšilo.
    Ale píšu kolegovi, že budu mít zpoždění, a autocorrect zase zaúřadoval. Původně zamýšlené "on my way, dorazim pozdeji" opravil na "on my Wayne, dorazím později".

odchyceno na poslední chvíli, to by se asi blbě vysvětlovalo :-)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    NOFNAK: copa, nekdo ji zapomnel ve vlaku? (kolobezku)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Brzký dárek k vánocům. Už dlouho jsem po ní koukal, snil, představoval si, jak by se nám hodila.
    No a najednou ji drahá autobusem dotáhla domů a PŘEKVAPENÍ!
    Je skvostná (Limeta samozřejmě).

RUTHER
    RUTHER --- ---
    Hurá, funguje...
    20251124 Let's play Pilgrims (c) 2019 Amanita Design
    https://www.youtube.com/watch?v=aJyn2ixXKuc
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Ze vytopili sousedy uz asi 9x, ze se od nich sirily stenice, ale ze maj v posteli misto rostu dvere? WTF? Coze? Tak dnes jiz nic neprekona. :)))
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Ten zvuk čerstvě padlého sněhu pod botami, když jsem ráno šel do práce. Já zimu prostě miluju.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Pobavilo me jak vsichni sedli dneska do aut, jenom aby zaparkovali v kolone...
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    Asi jedina vec od CR, kterou jsem sledoval celou. Dalsi kampane nejak nedavam :] tak potesil komix :]

Critical Role - Mighty Nein Origins | WEBTOON
    https://www.webtoons.com/en/graphic-novel/critical-role/list?title_no=7817
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Kupila som si v zahradnicve veniec a necham ho tak ako je - bez ozdob.

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Kam s tím? Asi sem, protože jsou to oko potěšující věci.
    Takže pokud hledáte dárek k Saturnáliím, ateliér ilustrace na UMPRUM pořádá online aukce grafik, https://www.facebook.com/atelierilustrace

(Na jednu z nich mám zálusk já, na tu mi nesahejte, jinak hodně štěstí při přihazování!)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    GIRAFFKA: marmelada hotova:) voni nam byt a je moc dobra. Trochu blby je, ze vic nez polivkovou lzici si dat nemuzu, ale furt zbyva dpousta dobrot, se kterejma funguju v pohode.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam