• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    HONZA09: Vy se smějete, ale mezitím u nás doma...

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    TOXICMAN: cau mladiku,nezajdem na kafe, kdyz jsme ocividne stejnej rocnik?:)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    No, já používám Spotify vlastnosti jen na pouštění písniček pro malou na usnutí , takže mi je 80.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MART1NKA: synovi (14) 50:-)))
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    MART1NKA: podobně, 22 :)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MART1NKA: Ehm, mně je 77 :-)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Z letneho toaletaku s plazou a rybickami idem rovno na vianocny s Bobom a Bobkom.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Mna pobavilo spotify dneska.
    Vraj mam 20, tak dik :D

Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    Dala jsem babičce k osmdesátinám lístky do divadla. Včera jsme tam nakonec fakt byly, ikdyž se situace porůznu komplikovala. A bylo to skvělé! Babička si to moc užila. A já taky, po dvou letech jsem byla večer někde ve společnosti. A měla jsem krásné šaty :)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Studentka začátečnice během hry chtěla popsat, co se slaví na Velikonoce, a nakonec si poradila: " We celebrate Jesus restart" :))
    (a řešit mezi všema těma důdlajdá a hysterií z cukroví barvení vajíček a králíčky mě taky potěšilo)
    IF_
    IF_ --- ---
    Loni ještě psali, ať cukroví obstarají maminky. Mírný pokrok v mezích zákoba vítám.

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    diskuse k článku https://www.novinky.cz/clanek/krimi-muz-v-litvinove-dostal-misto-sexu-tyci-po-hlave-40551764

Lukáš Kavale
    Sledovat
    Před 16 hodinami
    Tak dostal tyci, no. Doma se mu to bude vysvetlovat urcite lip nez treba kapavka.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    potřebovala jsem dneska, aby mě něco potěšilo, tak jsem poprvý vlezla sem, aby mě potěšilo, že vás něco potěšilo. a potěšilo mě to :)

a já jsem si tak letos na podzim říkala, že bych taky ještě někdy chtěla dostat dárek, kterej jsem si sama nevybrala nebo přímo nekoupila. a dostala jsem už několik ♡
    drobných, promyšlených a perfektních.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Vcera jsem dokoupila posledni dva darecky, se kterejma jsem jen cekala na vyplatu. A jak vim, ze uz tohle resit nemusim, tak je to cely nejak snesitelnejsi....
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    asi uz na me lezou ty vanoce!
    nasel sem u chodniku tabak, novej zabalenej. nebyla to moje znacka, tak sem ho vzal do metra, kde zevloval nejakej pan houmles. pozdravil sem, optal se zda-li kouri a tabak mu predal! :))
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    MARKYSHA: nevím. Někdo mu poslal peníze a prej to byl podvod, tak to řešila policie a odeslali to zpět. Ale celé to jde mimo mě, těžko říct proč.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    LUCKYMARY: a proč mu to vlastně vzali?
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    Nejdříve mě naštvalo, že malému zmizely peníze z účtu a pak kamarádka pobavila:)

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Dostala jsem dopis od V.
    Je v něm mozek.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam