• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    PREKOTKA: taky mám takový vybraný... Ještě že si to tady na nyxu nepřečte (⁠っ⁠.⁠❛⁠ ⁠ᴗ⁠ ⁠❛⁠.⁠)⁠っ
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    KOPRETKA: a ja buudu mit konecne velkej stul, kde bude moct bejt vsechen muj bordel :)
    Keste supliky abude to sokonaly :)
    Vnimavichlapi existujou :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    PREKOTKA: jo to je hodně fajn pocit , ale já už si musím dávat pozor na pusu, protože pak mám každou kravinu o které se zmíním..))
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Poslala jsem mu okaz na stul, kterej by byl velikostne presne pro me a on ho hned zacal resit. No ty vole, to je pocit :)
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    NAVARA: tak to se pomalu loucim s timhle klubem :]
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ZEBROWSKI: Správce klubu bohužel vidí i ignorované
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    TRISSIE: Cyberkokotlik me ma nastesti v DI :] jak je videt milovnici Trumpa jsou takovy klidasove a nic je nerozhodi :]
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    ENDER: hlavne nesmis nakupovat hladovy ;]
    ENDER
    ENDER --- ---
    Vcera jsem sel do albertu kvuli vajickum v akci a stalo me to 1400.. Ale zjistil jsem, ze mam rad nas kapesni albert oproti lidlu, protoze jsem za 30 minut venku a koupim i veci, ktery lidl nema..
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    pobavilo mě, že CYBERKOTLIK je takovej trump-lover, že nesnese ve svém klubu ani repost trumpova oficiálního tweetu.
    dyť ten chlap (Trump, ne C.) je chodící (chodí ještě?) meme, s tím, co produkuje!
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Tento pejsek co nas vsetkych pomazlil v metre

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Metro B stálo kvůli podezřelému muži s krabicí od bot - Novinky https://share.google/TpZX2lFOSB8mX8Y04
    Provoz na lince metra B byl zastaven kvůli muži, který ve stanici Černý Most vešel do tunelu. Muž měl u sebe krabici, do tunelu s ní vstoupil a ven vyšel už bez ní. Jak se později ukázalo, byly v ní boty.
    STINKY
    STINKY --- ---
    CLAVEN: díky. Pobaví i v kontextu, když se někdo od katolíků začne vysmívat nějakým esopíčím, místo aby si s nimi podal ruku. :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Pobavilo

KOUDY
    KOUDY --- ---
    Pekny. Jen tak dal boys :)

Ukrajinské drony v Černém moři zasáhly tanker ruské stínové flotily - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-ukrajinske-drony-v-cernem-mori-zasahly-tanker-ruske-stinove-flotily-40552866
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    RANDOM_NIGHT: CML :-) me volali taky a nez se pan rozkoukal tak jsem se mile rozloucil a zavesil
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Padla! Do konce roku mám padla.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Tak se mi ty práce od ledna začínají nějak pěkně skládat. Pokud se něco velkého neposere, zdá se, že hlady neumřu a nájem snad také zaplatím. Oujeee!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam