• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    He-Man and the Masters of the Universe™: Dragon Pearl of Destruction
    Eternia’s favorite heroes including He-Man, Teela, Man-At-Arms and more in a two-player, retro-inspired 2D magic-brawler, drawn in beautiful pixel-art and featuring huge, highly-detailed sprites, designed to do justice to Eternia’s favorite peace-keepers.
    Oblíbení hrdinové Eternie včetně He-Mana, Teely, Man-At-Arms a dalších v retro inspirované 2D magické bitvě pro dva hráče, vykreslené v krásném pixelartu s obrovskými, detailními sprity, navrženými tak, aby vzdávali hold oblíbeným mírotvorcům Eternie.

He-Man and the Masters of the Universe™: Dragon Pearl of Destruction on Steam
    https://store.steampowered.com/app/3749580/HeMan_and_the_Masters_of_the_Universe_Dragon_Pearl_of_Destruction/
    Release Date: To be announced
    MELDA
    MELDA --- ---
    KOUDY: Ja teda premyslel, jestli je to nova Lara nebo ta rostenka z Jumanji
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NAVARA: No konecne. Planeta se leci :))))
    ZANKAZU
    ZANKAZU --- ---
    HONZA09: + Bárta je hrozně hot.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PREKOTKA: že nedělaj s reklamacema ofuky, to jsem věděla. ale myslela jsem, že to minimálně budu muset odvézt na prodejnu, tohle byl dobrej bonus :-)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    TRISSIE: a prave proto, kdyz neco kupuju, kouknu se nejdriv jestli to nema Lidl. Standardne mivaji zaruku tri roky a to co popisujes je vcelku bezna praxe.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    robotický vysavač z LIDLu (muž nechce nic, co se připojuje na wifi, a já zas nechci nic řešit) začal blbnout.
    reklamovala jsem to přes AI asistentku na webu, popsala závadu, za dva týdny mi přišla suchá zpráva "napište číslo účtu pro vrácení peněz a nefunkční přístroj zlikvidujte", a já koupila novější generaci téhož zrovna v akci o litr levnější. A jako bonus mám všechny spotřební součástky z toho starého, protože jsou kompatibilní. Takhle by ty reklamace asi řešit šly :-)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    MAR_TINA: .......v lednu v "co vás nasralo"....... neteř si třikrát zahrála na bicí, přestalo jí to bavit a teď chce poníka.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    manžel mne právě zbořil smíchy. Prý vedl vysvětlující rozhovor s mimózou o zdejších Mikuláších a čertech a že čert zlobivým dětem tradičně nosí uhlí atakdále. Dost dlouho jsem třeštila oči, než jsem si vzpomněla, že albánská pracovní kolegyně se zove Mimoza.

(Konsternovanou Mimozu dorazil vysvětlením, že to víš, my v tom německým prostoru to máme tak nějak podobně). Den započatý záchvatem smíchu nemůže pokračovat blbě, řekla bych :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Učím předmět v rámci mezinárodní maturity, kde se známkuje na škále 1-7, přičemž sedmička je vynikající známka a šestka fakt dobrá. Poslední test dopadl výborně, a já jsem dnes mohla studentům tu dobrou zprávu sdělit stručně a výstižně:

DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Moje geny... ❤️ :D
    Píšu mámě o recept na cukroví a ptám se jí, jestli ingredience postupně, nebo to tam mrdnu naráz.
    Maminka: "Vše naráz rozňahňáš na válu a zmrdáš dohromady:D "

Pak večer telefonuju s tatínkem a mam na něj prosbu sice nenáročnou, ale pro něj asi dost bizarní. Na nic se neptá, jenom: "A je potřeba dnes, či stačí zítra, až budu více alertní?"
    A vzápětí mi pošle bizarní anglickou nadávku o makrelách.

Jeden je alertní a posílá makrely, druhej mi radí zmrdat to dohromady. A maj kromobyčejně harmonické manželství:D (a já jsem samozřejmě taky zcela normální, brm brm)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ADELHAIDA: eeee, to už má. Nuda. Bicí a mikroskop
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Taky nás těšilo, že naše sedmiletá dcera chce bicí. Dokud se neukázalo, že chce Bitzee.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Moje 6letá drobná blonďatá neteř chce k vánocům bicí a zapsat do hudební školy :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Ze zákulisí vzniku alba J.A.R. Homo Fonkianz
    https://www.youtube.com/watch?v=Rpbp7P3x5Xk

@JeanMadean
    před 2 dny
    Nevím co brali ale chci to taky 😂

před 2 dny
    normální Českej perník! 😂
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Příští pracovní den bude 5.1. 🥳